Olteanu, pedepsit la Sepsi după beția de la naționala de tineret. Ce măsură a luat antrenorul împotriva sa la meciul cu Olimpia. Fundașul a fost „ascuns”

Unul dintre cei cinci jucători convocați de la cluburi din Liga 2 la naționala de tineret s-a întors acasă mult mai repede decât se aștepta. Vlad Olteanu (21 ani) și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 21 martie, făcându-le cinste colegilor dinamoviști Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea chiar în avionul care îi ducea în cantonamentul din Spania, iar isprava lor nu a fost iertată de stafful naționalei. Cei patru jucători au fost excluși din lot, iar clubul de care aparțin, Dinamo, i-a pedepsit la rândul lui. Olteanu, împrumutat de Dinamo în această iarnă la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, s-a ales cu amendă din partea echipei bucureștene, însă nu a scăpat nesancționat nici la clubului din Liga 2.

Vlad Olteanu e ținut pe banca de rezerve în meciul pe care Sepsi OSK îl desfășoară astăzi, de la ora 11:30, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare. Cu o victorie, echipa din Sfântu Gheorghe poate urca pe locul 2 promovabil direct. Olteanu a fost integralist în toate cele patru partide desfășurate până acum de Sepsi în 2017, după împrumutul din această iarnă de la Dinamo.

Interesant este și faptul că delegatul echipei din Sfântu Gheorghe l-a trecut pe foaia de joc a meciului cu Olimpia cu al doilea nume al lui Olteanu, Alexandru, nu cu Vlad, așa cum este cunoscut de toți.

Imediat după excluderea lui Olteanu de la naționala de tineret, antrenorul formației covăsnene, Valentin Suciu, spunea că fundașul va fi sancționat material și sportiv, deoarece a lezat imaginea clubului din Sfântu Gheorghe.

„Gestul lui Vlad este incalificabil. Nu poate fi tolerat așa ceva nici la echipa de club, ce să mai vorbim despre națională! Olteanu a lezat și imaginea clubului nostru, unde încercăm să ne impunem prin respect, atât pe teren, cât și în afara gazonului”, a spus Suciu.

Pe aceeași temă