Olteanu nu scapă nesancționat nici la Sepsi după beția de la naționala de tineret. „Gestul lui este incalificabil. A lezat și imaginea clubului nostru”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2017, 14:51 Liga 2

Unul dintre cei cinci jucători convocați de la cluburi din Liga 2 la naționala de tineret s-a întors acasă mult mai repede decât se aștepta. Vlad Olteanu (21 ani) și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 21 martie, făcându-le cinste colegilor dinamoviști Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre și Alin Dudea chiar în avionul care îi ducea în cantonamentul din Spania, iar isprava lor nu a fost iertată de stafful naționalei. Cei patru jucători au fost excluși din lot, iar clubul de care aparțin, Dinamo, i-a pedepsit la rândul lui. Olteanu, împrumutat de Dinamo în această iarnă la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, s-a ales cu amendă din partea echipei bucureștene, însă nu va scăpa nesancționat nici la clubului din Liga 2.

Antrenorul formației covăsnene, Valentin Suciu, spune că fundașul exclus de la naționala de tineret va fi sancționat material și sportiv, deoarece a lezat imaginea clubului din Sfântu Gheorghe.

„Gestul lui Vlad este incalificabil. Nu poate fi tolerat așa ceva nici la echipa de club, ce să mai vorbim despre națională! Olteanu a lezat și imaginea clubului nostru, unde încercăm să ne impunem prin respect, atât pe teren, cât și în afara gazonului. Nu am discutat concret cu cei din conducerea lui Sepsi, dar, mai mult ca sigur, Vlad Olteanu va fi sancționat atât în plan material, cât și sportiv”, a spus, pentru GSP, Suciu.

Vlad Olteanu a fost integralist în toate cele patru meciuri desfășurate până acum de Sepsi în 2017, după împrumutul din această iarnă de la Dinamo. Sâmbătă, de la ora 11:30, formația din Sfântu Gheorghe joacă pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare.

Foto: Marian ILIE (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 23 Mar. 2017, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă