Oficialii ACS Poli susțin că barajul cu UTA a trezit un „interes mare” pentru partea suporterilor timișoreni: „Până duminică vândusem 8.000 de bilete”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2017, 14:04 Liga 2
Oficialii ACS Poli susțin că barajul cu UTA a trezit un

În mod neașteptat, timișorenii manifestă un mare interes pentru barajul pe care ACS Poli îl dispută cu UTA pentru un loc în Liga 1 din sezonul viitor. Prima manșă a „dublei” cu arădenii, programată astă-seară, de la ora 20:30, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, ar putea strânge în tribune măcar 12.000 de spectatori, cred organizatorii.

„Până duminică vândusem 8.000 de bilete. E un interes mare, ne bucură că timișorenii sunt interesați de soarta acestei echipe”, spune directorul de marketing al timișorenilor, Radu Birlica.

„Capacitatea stadionului este de 30.000 de locuri, dar starea tribunei și normele de siguranță nu ne permit să vindem mai mult de 20.000 de bilete. Este un meci cheie pentru Timișoara. Dacă reușim să ne salvăm, avem promisiunea primarului că, din sezonul viitor, vom primi finanțare pentru a nu mai fi probleme. În acest an ne-am descurcat cu cel mai mic buget din Liga 1, circa 1.000.000 de euro. De la anul va fi altceva”, a spus Birlica pentru ProSport, care a mai anunțat că ACS Poli Timișoara a cedat, gratuit, către DigiSport dreptul de a transmite partida tur a barajului cu UTA Bătrâna Doamnă. În schimb, arădenii au transmis FRF și LPF că nu permit televiziunii să transmită meciul retur, organizat pe teren propriu, dacă nu i se va face o propunere financiară.

Returul acestei „duble” se va disputa joi, 15 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul „Otto Greffner”din Șiria, de lângă Arad.

Acum mai puțin de o lună, pe stadionul „Dan Păltinișanu” a avut loc un alt meci în care a fost implicată echipa UTA Bătrâna Doamnă. ACS Poli, echipa suporterilor timișoreni, a găzduit partida cu UTA, pe care arădenii au câștigat-o cu 3-0.

Marius ANGHEL 12 Jun. 2017, 14:04 Liga 2
Pe aceeași temă