OFICIAL | Călin Rosenblum a fost prezentat la Poli Timișoara! Funcția pe care o are fostul conducător al ACS Poli

Anda DELIU 14 Sep. 2021, 17:28 Liga 2
OFICIAL | Călin Rosenblum a fost prezentat la Poli Timișoara! Funcția pe care o are fostul conducător al ACS Poli

Așa cum Liga2.ro vă informa în urmă cu aproape două săptămâni, Politehnica Timișoara are un nou director sportiv, în persoana lui Călin Rosenblum. Numirea a fost anunțată destul de târziu de club, la multe zile după ce fostul atacant a fost prezentat oficial jucătorilor, dar situația poate fi explicată prin faptul că Rosenblum nu e agreat de fanii alb-violeților.

Ca jucător, Călin Rosenblum a evoluat la Progresul Timișoara, Poli Timișoara, Metrom Brașov și Modern Timișoara, unde a fost antrenor-jucător, pe final de carieră. Profesor de sport, a fost și director la LPS Banatul. El a fost în conducerea clubului CFR Timișoara în perioada 2007-2010, iar între 2012-2014 a fost la ACS Poli, unde s-a remarcat mai degrabă negativ. Punctul culiminant a fost conflictul cu Silviu Balaure, pe atunci junior, despre care Rosenblum spunea cu nonșalanță că mănâncă la ”împinge-tava”.

Adus de membrii acționariatului

Rosenblum a fost propus, din informațiile Liga2.ro, de către cei care au intrat în acționariatul societății noi constituite, persoane aduse la rândul lor de către Universitatea Politehnică lângă club.

”În primul rând mă onorează oferta conducerii SSU Politehnica. Am o experienţă pe care am acumulat-o în decursul atâtor ani în funcţii administrative. Sper să fie de bun augur şi să facem o treabă bună alături de băieţi, de staff, de conducere şi, mai ales, de galeria care este cea mai inimoasă şi cea mai frumoasă din ţară. Sunt şi culorile alb-violet în care am jucat în decursul anilor, în care m-am realizat pe plan sportiv şi personal. Vin cu inima deschisă şi sper să-i facem bucuroşi pe toţi fanii şi pe toţi cei care sunt alături de această echipă iubită din Banat!”, a spus Rosenblum.

De altfel, în club pare că s-au format tabere. Cei din galerie nu ar mai fi mulțumiți de deciziile luate de președintele Viorel Șerban, fostul rector, care timp de 8 ani a ajutat mult echipa. De altfel, pe pagina de Facebook a echipei, majoritatea fanilor sunt supărați că a fost adus Rosenblum, alt om trecut pe la ACS Poli, la fel ca și alți foști jucători sau antrenori.

Anda DELIU 14 Sep. 2021, 17:28 Liga 2
Pe aceeași temă