Dina e încă la Timișoara! Rosenblum: „Discuțiile au mai evoluat”

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 15:15 Seria 2
Dina e încă la Timișoara!** Rosenblum:

Deși au trecut mai bine de două săptămâni de la decizia îndepărtării din echipă a jucătorilor Petre Goge și Mihai Dina, ultimul dintre aceștia aparține în continuare de ACS Poli. Managerul sportiv al timișorenilor, Călin Rosenblum, spune că discuțiile cu atacantul au evoluat însă procedura de înrerupere a contractului e complicată.

„Discuțiile au mai evoluat în sens bun și pentru Dina și pentru club. Se antrenează cu un antrenor pus la dispoziție de club, sperăm ca în aceste câteva zile să reziliem și acest contract. Noi avem contracte de muncă, de jucători profesioniști. Desfacerea se face după legea contractului de muncă, nu numai cu preaviz, la cerere, demisie, nu e precum la convenția civilă.  Nu putem rupe dintr-o dată. E mai complicat dar e mai bine pentru club. Vor mai fi probabil probleme de acest gen dar ne vom descurca. Noi nu vrem să ajungem in comisii”, a declarat Călin Rosenblum.

Atacantul Mihai Dina semnase cu ACS Poli în iarnă un contract valabil pe un an și jumătate și până în vară va trebui să stea deoarece are deja două cluburi pentru care a evoluat în acest sezon competițional. Petre Goge în schimb, s-a înțeles cu clubul pentru o despărțire amiabilă deși mai avea doi ani de contract, mijlocașul oltean poate semna din 1 mai cu orice formație.

„Toate echipele sunt montate împotriva noastră”

Managerul sportiv al lui ACS Poli nu s-a arătat deranjat de prezența lui Adrian Marțian, finanțatorul arădenilor, la jocul cu Luceafărul, câștigat cu 1-0 în etapa trecută. Călin Rosenblum nu a comentat zvonurile conform cărora acesta se afla la meci pentru a-i recompensa pe bihoreni și susține că toate echipele se motivează suplimentar contra lor.

„Marțian e liber, poate să meargă pe unde vrea. Nu l-am văzut, dar din ce am înteles a fost in zona vestiarelor la toaletă. Presiune avem din partea adversarului. Și ei erau în zona retrogradării și voiau să ne bată. Toate echipele sunt montate împotriva noastră. Bine că am reușit să ne revenim după startul returului”, a precizat Rosenblum.

ACS Poli va întâlni vineri de la ora 12, pe teren propriu, pe CSM Rm. Vâlcea. Timișorenii au căzut pe locul 2 în B2 în urma jocului câștigat de Corona astăzi, cu Slatina, scor 4-1.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 02 May. 2013, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă