Dorin Toma este optimist și înainte de meciul cu FK Csikszereda: ”Sperăm să se termine ghinionul.” Poli Timișoara și-a prezentat noul director sportiv

Anda DELIU 16 Sep. 2021, 18:41 Liga 2
Dorin Toma este optimist și înainte de meciul cu FK Csikszereda: ”Sperăm să se termine ghinionul.” Poli Timișoara și-a prezentat noul director sportiv

În etapa a 7-a a Ligii 2, Poli Timișoara va juca pe teren propriu, pe stadionul ”Dan Păltiniașnu”, de data aceasta cu FK Csikszereda, sâmbătă, de la ora 17:00. Echipa bănățeană nu traversează o perioadă bună, dar, cu toate acestea, antrenorul Dorin Toma este optimist.

Clubul și-a prezentat înainte de meci și noul director sportiv, pe Călin Rosenblum.

Dorin Toma: ”Să obținem victoria pentru suporteri. Acasă nu i-am bucurat anul acesta”

Sunt accidentați în continuare Sebastian Serediuc și Denis Radu. Deși echipa a jucat prost cu Metaloglobus (scor 1-4 în deplasare), Dorin Toma e optimist că va fi altceva la acest meci cu ciucanii, care vin după primul loc succes în acest sezon, 3-1 acasă cu ”U” Cluj.

”Sperăm să se termine ghinionul la meciul cu Ciuc, să nu mai facem greșelile personale. Sper să obținem prima victorie pentru echipă, pentru suporteri, pentru că acasă nu i-am bucurat anul acesta (n.r. – sezonul acesta, care nu e tot una cu anul acesta). Avem un adversar care anul trecut a jucat în play-off, la fel ca și noi. A început sezonul cu cinci înfrângeri consecutive, dar și-au dorit continuitate și au început să culeagă primele puncte, după ce la pauză au fost conduși. Știm ce finanțare și ce buget au, dar nu ne simțim cu nimic inferiori. Trebuie să ne omogenizăm lotul, iar jucătorii să aibă o atitudine bună”, a spus Dorin Toma despre joc.

Noul manager, prezentat înainte de jocul cu Csikszereda

Călin Rosenblum a fost prezentat de către cei de la Poli săptămâna aceasta. Deși la ACS Poli nu a avut neapărat succes, fostul atacant e optimist că acum va fi altfel.

”Acest proiect este foarte viabil. Este foarte greu când se trece de la o societate la alta care funcționează pe alte criterii. Mergem înainte cu oameni care să facă față și care dispuși să ne ajute. Am găsit o stare bună de spirit la echipă, cu toate că nu au fost rezultate bune. Dar am încredere în Dorin și staff. Totul ține de meciul cu Csikszereda, acest meci este vital. Trebuie să-l câștigăm”, a spus Rosenblum.

Cu 7 puncte acumulate în șase etape, Poli Timișoara e pe locul 12 în campionat. Cu 3 puncte, FK Csikzereda e pe locul 17. La dorința fanilor, meciul de la Timișoara se joacă sâmbătă, de la ora 17:00.

Înainte de începutul meciului, la salut, jucătorii echipei Politehnica vor intra pe teren cu câini în brațe, pentru a încuraja adopția celor mai buni prieteni ai omului.

Anda DELIU 16 Sep. 2021, 18:41 Liga 2
Pe aceeași temă