Oferta face diferența. ”U” Cluj îl poate trimite pe Gabriel Tamaș în Liga 1, în schimbul unei propuneri tentante. Ultimul club care și-a anunțat intenția transferului și reacția lui Daniel Stanciu

Autor: Andrei PASCU Publicat: 25 Jan. 2021, 19:06 Actualizat: 25 Jan. 2021, 19:09 Liga 2
Oferta face diferența. ”U” Cluj îl poate trimite pe Gabriel Tamaș în Liga 1, în schimbul unei propuneri tentante. Ultimul club care și-a anunțat intenția transferului și reacția lui Daniel Stanciu

Gabriel Tamaș (37 de ani), unul dintre liderii Universității Cluj, ar putea să plece de la echipă, dacă pe adresa clubului din Ardeal o să sosească o ofertă tentantă. Daniel Stanciu, directorul general al Universității Cluj, a recunoscut că există posibilitatea ca fundașul central să se transfere de la echipa ”studenților”.

Daniel Stanciu: ”Tentantă e orice ofertă bună, dar cred că între Gabi Tamaș și Universitatea Cluj e o relație specială” 

Dacă propunerea va fi una bună, atunci ”U” Cluj ar putea să îi dea drumul. Cu toate acestea, conducătorul a recunoscut că șansele sunt destul de mici. Între Gabriel Tamaș și club s-a format o relație specială.

Afirmația lui Daniel Stanciu a venit la scurt timp după ce Ioan Andone, managerul echipei FC Voluntari, și-a manifestat interesul pentru apărătorul cu peste 60 de selecții la naționala României.

Tentantă e orice ofertă bună care vine pentru un jucător, dar cred că între Gabi Tamaș și Universitatea Cluj s-a format o relație specială. A surprins când a venit la Cluj. Ne dorim cu toții să ducem acest club în Liga 1. Ambiția asta e ceva special, nu cred că banii ar putea să facă diferența, cel putin în acest moment.

El are o relație bună cu Bogdan Andone, cu Ioan Andone, cu Bogdan Bălănescu, dar sunt convins că va rămâne la U Cluj, el e pionul principal al acestei echipe. Contează foarte mult ce face pe teren și în afara lui”, a declarat Stanciu, la DigiSport.

Gabriel Tamaș a fost și în atenția altor cluburi din Liga 1. Nu de puțin ori, în perioada anterioră, fotbalistul a recunoscut că există interes din partea anumitor echipe, printre care și Dinamo, unde a mai jucat.

Gabriel Tamaș a evoluat în nouă meciuri pentru ”U” Cluj în acest sezon, chiar dacă a suferit o accidentare gravă 

În acest sezon, Gabriel Tamaș a prins nouă meciuri pentru Universitatea Cluj și a marcat un gol. El a absentat câteva partide în debutul campionatului, pentru că în chiar prima etapă a sezonului, cu Aerostar Bacău, s-a accidentat grav la genunchi și a fost nevoit să se opereze.

Dacă va rămâne la Universitatea Cluj, Gabriel Tamaș va fi un pion important în încercarea clubului de a promova, în sfârșit, în prima divizie. Ardelenii sunt acum pe ultimu loc care la finalul sezonului regular duce în play-off, 6, cu 23 de puncte. Următoarele clasate sunt însă aproape. Față de locul 12, de exemplu, ocupat de Farul, sunt doar trei puncte.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 25 Jan. 2021, 19:06 Actualizat: 25 Jan. 2021, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă