Odoroabă a marcat de ziua lui

14 Feb. 2009, 15:55 Liga 2
Odoroabă a marcat de ziua lui

Petrolul s-a impus sâmbătă cu scorul de 2-1 în amicalul susținut, pe stadionul „Ilie Oană”, în compania echipei CSM Râmnicu Vâlcea.  Scorul a fost deschis în minutul 36, după o acțiune excelentă a Petrolului. Marinescu a pasat în lung de linie, Odoroabă a centrat în fața porții, iar juniorul Arnăutu, venit la colțul scurt, a reluat din prima în plasa porții lui Perianu.

Ploieștenii au marcat al doilea gol în minutul 85, dintr-un penalty obținut de Muțiu în urma unei acțiuni personale și transformat apoi de către Ștefan Odoroabă, jucătorul cu cea mai bună prestație în amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea și născut chiar pe data de 14 februarie, în anul 1981.  Oaspeții au redus din handicap în minutul 89, Stromajer înscriind cu capul, la singurul șut pe poarta Petrolului în tot meciul.  Cele două formații au mai susținut în această iarnă un joc de pregătire, la Drăgășani, încheiat cu remiză, scor 2-2.  Fundașul dreapta Laurențiu Dumitru nu a putut evolua din cauza unei răceli puternice, iar căpitanul galben-albaștrilor, Laurențiu Marinescu, a părăsit terenul cu puțin timp înainte de pauză, acesta suferint o contuzie în urma unui duel cu un adversar.   Altfel, sârbul Jovanovic nu mai face obiectul unui transfer la Petrolul, la începutul săptămânii viitoare fiind așteptat un alt fundaș stânga, din Republica Moldova.

Petrolul – CSM Râmnicu Vâlcea 2-1 (1-0)
Marcatori: Arnăutu (36), Odoroabă (85 – pen)/ Stromajer (89)

Petrolul: Panaite – Odoroabă, Bozga, A. Stoica, Costache – Avram, Minciună – Budescu, Marinescu, Coțan – Arnăutu. Au mai jucat: V. Lazăr, Stana, C. Stoica, Tincu și Muțiu. Antrenor: Eusebiu Tudor

CSM Rm. Vâlcea: Perianu – Pasăre, Kutlacek, C. Dinu, Goge – I. Popa, R. Dobre, Sg. Popescu, Gârlă – Câju, Stromajer. Au mai jucat: Rusandu, Boroiban, Săceanu, Dandea, Vișan, Pârvu, Roșca. Antrenor: Alin Artimon.

Articol scris de Ciprian RADU
 

14 Feb. 2009, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă