Oddi și Salfa și-au început mandatul la Șoimii cu o nemulțumire. Cei doi italieni nu au condus antrenamentul de marți

Marius ANGHEL 14 Sep. 2016, 09:15 Liga 2
Oddi și Salfa și-au început mandatul la Șoimii cu o nemulțumire.** Cei doi italieni nu au condus antrenamentul de marți

Șoimii Pâncota ar fi trebuit să intre de marți pe mâna tandemului de antrenori italieni Giancarlo Oddi și Fausto Salfa (foto). Cei doi au aterizat la Timișoara în jurul orei 14:30 și au ajuns la timp pentru ședința de pregătire prevăzută spre seară. Însă, la Arad, au avut parte de prima surpriză neplăcută, relatează Sport Arad. Noua echipă a lui Angelo Massone nu a găsit un teren regulamentar nici ieri pentru antrenament, astfel că s-a mai apelat o dată la pista atletică a arenei Gloria.

Cei doi italieni au preferat să urmărească antrenamentul de pe margine, cei care le-au dat jucătorilor în continuare indicații fiind încă o dată Dumitru Mitu și Călin Petrică, scrie Sport Arad. Oddis și Salfa au discutat în permanență între ei, probabil cel din urmă comunicându-i colegului său impresiile despre jucătorii văzuți la treabă în partida de sâmbăta trecută, cu Unirea Tărlungeni, atunci când au pierdut cu 4-1.

Cel mai probabil, astăzi, „șoimii” se vor antrena pe arena CSȘ Gloria, ocazie cu care tehnicienii din Peninsulă vor începe să le împărtățească noilor elevi din ideile lor tactice. În paralel, conducerea executivă lucrează la întărirea lotului, ieri așteptând să sosească la echipă și un vârf de atac hondurian.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Sep. 2016, 09:15 Liga 2
Pe aceeași temă