Octavian Benga, despre ”norocul” echipei ASU Poli la tragerea la sorți a stabilirii programului Ligii 2: ”Primele patru meciuri sunt bune doar din prisma faptului că nu avem deplasări foarte lungi”

Anda DELIU 25 Aug. 2020, 12:42 Liga 2
Octavian Benga, despre ”norocul” echipei ASU Poli la tragerea la sorți a stabilirii programului Ligii 2: ”Primele patru meciuri sunt bune doar din prisma faptului că nu avem deplasări foarte lungi”

ASU Politehnica va avea 11 meciuri acasă și nouă deplasări în sezonul regular din Liga 2, ediția 2020/2021. Chiar și așa, antrenorul echipei, Octavian Benga nu consideră că programul alb-violeților este deloc unul ușor, dar apreciază că avantajul e referitor la meciurile în deplasare.

Octavian Benga: ”Prin prisma primelor meciuri, avem un program foarte greu”

În debutul de sezon, Poli va juca acasă cu CS Mioveni, după care urmează o deplasare la ”U” Cluj și un meci acasă cu Farul. ”Din punctul meu de vedere, primele patru meciuri sunt bune doar din prisma faptului că nu avem deplasări foarte lungi. Din acest punct de vedere avem un program bun, în sensul că avem meciuri acasă cu echipele care erau mai îndepărtate. Prin prisma primelor meciuri, avem un program foarte greu, căci întâlnim în prima etapă CS Mioveni, care s-a bătut la promovare, ajungând chiar la baraj. Apoi avem o deplasare foarte grea la U Cluj, care ţinteşte promovarea, şi apoi avem acasă cu Farul Constanţa, care e o echipă de tradiţie şi care de asemenea are ca obiectiv promovarea. E un început greu, sperăm ca din aceste meciuri să facem cât mai multe puncte. În general e un program bun ca şi deplasări”, a spus Benga, pentru site-ul oficial al clubului.

Acasă, ASU Poli va juca cu CS Mioveni, Farul Constanța, Ripensia Timișoara, Dunărea Călărași, CSM Slatina, U Craiova 1948 SA, Petrolul Ploiești, Rapid, SCM Gloria Buzău, Metaloglobus București și Turris Oltul Turnu Măgurele. În deplasare, Poli va întâlni pe ”U” Cluj, CSM Reșița, FK Csikszereda, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Fotbal Comuna Recea, Aerostar Bacău, Unirea Slobozia, Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna.

Trei jucători vor lipsi în prima etapă

ASU Poli are ceva probleme medicale. Alin Manea a ieșit accidentat după amicalul cu Ripensia și va lipsi o săptămână. De asemenea, Denis Radu are probleme musculare, iar Raul Vidrăsan are probleme cu meniscul, care îl vor ține mai mult timp departe de gazon.

Miercuri, Poli va face o nouă testare PCR pentru coronavirus.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

 

Anda DELIU 25 Aug. 2020, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă