Obligați de FRF să pună bilete la meciuri, Mihalachi vine cu o inițiativă: „Bani vor fi dirijați către cauze umanitare”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Sep. 2014, 18:36 Actualizat: 05 Sep. 2014, 18:37 Liga 2
Obligați de FRF să pună bilete la meciuri, Mihalachi vine cu o inițiativă:  „Bani vor fi dirijați către cauze umanitare”

Prezent la meciul de debut în Liga 2 al echipei FCM Dorohoi, 1-1 cu Unirea Slobozia, disputat sâmbăta trecută pe Stadionul „1 Mai”, Victor Mihalachi, finanțatorul clubului moldovean, a declarat faptul că va introduce bilete la următoarele meciuri din campionat.

Acesta a motivat decizia prin regulamentul Federației Române de Fotbal, care obligă la acest lucru. Totuși, Victor Mihalachi a transmis faptul că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi direcționați către cauze umanitare și anume, pentru copiii bolnavi și pentru copiii care sunt foarte buni la învățătură.

Potrivit finanțatorului, un bilet nu va costa mai mult de șase lei. „Regulamentul Federației ne obligă ca în Liga a II-a să punem bilete la meciurile echipei FCM Dorohoi. Ne-am gândit la acest lucru și vom introduce bilete care vor costa până la maxim șase lei, bani care vor fi dirijați către cauze umanitare”, a declarat Mihalachi.

Sursa: Dorohoi News

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Sep. 2014, 18:36 Actualizat: 05 Sep. 2014, 18:37 Liga 2
Pe aceeași temă