O nouă victorie pentru Breaza

30 Jul. 2009, 16:08 Liga 2
O nouă victorie pentru Breaza

Ieri dimineață, pe stadionul “Minerul" din Filipeștii de Pădure, fotbaliștii de la noua divizionară secundă Tricolorul Breaza au susținut un meci de verificare, în compania unei formații din Liga A Prahova, Unirea Câmpina.
 

 

Jocul a fost la discreția elevilor lui Florin Stăncioiu care s-au impus, de altfel, la un scor de forfait, grație golurilor realizate de catre Negoței, Vișan, în primul mitan și Turiac – în cel secund.
 

 

Pentru că tot ieri, dar după amiază, brezenii urmau să mai susțină un meci amical în compania Petrolului, la Ploiești, tehnicianul Stăncioiu nu i-a utilizat pe toți fotbaliștii pe care îi are, în acest moment, la dispoziție. Cu toate acestea, cei care au evoluat au dovedit apetit pentru joc și disponibilitate la efort, tocmai pentru a-și convinge antrenorul că trebuie să rămână în “cărțile" ligii secunde și să nu fie "îndrumați" spre alte echipe de eșaloane inferioare!
 

 

Tricolorul: Stavarache – David, Forika, Petcu, Cercel – Gaftaldi, Turiac, Puie, Olteanu – Vișan, Negoței. Au mai fost utilizati: Sava – A. Stoica, Ciorchina și Nuțescu.
 

 

Unirea: Păpușoiu – Gratie, Cazan, Neagu, Flaider – Burlacu, Donea, Motoroiu, Coman – Ungureanu, Vane. Au mai intrat: Hodoiu, Gânju, Constantinescu, Radu, Nichifor, Vrânceanu.
 

 

Sursă: ziarulprahova.ro
 

30 Jul. 2009, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă