„Nu avem ca și obiectiv promovarea, dar noi, jucătorii, ne-o dorim”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2013, 13:30 Liga 2

Clement Pălimaru, golgheterul Ligii a II-a, vorbește într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului despre situația actuală de la CS Otopeni, despre posibilitatea promovării în prima ligă și despre parcursul său pozitiv în acest sezon.

– Ești golgheterul Ligii a II-a. Cum motivezi apetitul tău pentru gol aproape în fiecare etapă?
– Fiind atacant, îmi place să marchez și asta îmi doresc și în continuare.

– Care a fost cel mai important gol marcat până acum în campionat?
– Toate au fost importante, dar probabil cele mai importante au fost cele care s-au dovedit a fi decisive pentru victoria echipei.

–  Se auzea că ai primit oferte din Kazakhstan. E posibil să pleci din vară de la CS Otopeni?
–  Au fost ceva discuții. În fotbal totul este posibil. Dar mi-aș dori să se rezolve problemele existente la club și mi-ar plăcea să continui la Otopeni, mai ales in Liga I,  în condițiile în care am promova.

–  La ce echipă din Liga I ți-ar plăcea să joci?
–  Fiind jucător profesionist, nu m-ar deranja să joc la orice club din Liga I. La fel de interesant ar fi, însă, și un transfer în străinătate.

– Urmează meciul cu Unirea Slobozia. Vom vedea aceeași echipă motivată din meciul cu Chindia Târgoviște?
– Îmi doresc din tot sufletul să avem un joc la fel de bun și o echipă la fel de motivată ca și în meciul cu Târgoviște și să ne întoarcem de la Slobozia cu cele 3 puncte puse în joc. Dar fiind un meci în deplasare, important este să nu pierdem.

–  Care ar fi avantajul lui CS Otopeni față de celelalte echipe în lupta pentru promovare?
– În primul rând nu avem ca și obiectiv promovarea, dar noi, jucătorii, ne dorim foarte mult acest lucru. Avem un colectiv unit și un lot cu care ne putem bate pentru primele locuri.

– Cum îți explici atitudinea echipei din meciul cu Chindia?
– Domnul Ion Viorel ne-a spus să jucăm fotbal ca la antrenament, fără nicio teamă, neavând ca obiectiv locul 1 sau 2. Nu este nicio presiune din partea conducerii și nu ne rămâne decât să jucăm și să demonstrăm ca suntem o echipă și că merităm să fim in Liga I. Ca și până acum, am jucat mereu la victorie și la fel vom face și în ultimele meciuri pe care le mai avem de disputat. Sper să fim la fel de motivați și să strângem cât mai multe puncte.

Articol scris de Andreea Cioboată

Foto: Mihai Trofin

Marius ANGHEL 12 Apr. 2013, 13:30 Liga 2
Pe aceeași temă