„Niște nesimțiți”

10 Jun. 2009, 16:27 Liga 2

Chiar dacă nu a fost prezentă la meci, Ana Maria Prodan, cea care a fost președintele clubului în acest retur de campionat știa rezultatul meciului FC Buftea – Concordia, atunci când www.liga2.ro a contactat-o.

 

Iarăși a luat bătaie FC Buftea…


Da, am auzit și eu că au luat bătaie cu 1-0. Dacă nici măcar în ultimul meci nu au fost în stare să câștige ce pot eu să mai spun? Era chiar ultima șansă se demonstreze că nu sunt chiar cei mai slabi jucători din liga a doua…

 

Se tot aude că plecați din țară. E adevărat?

 

E adevărat. Plec cu toată familia în SUA. Mi-am luat din nou licența de manager, mi-a ajuns.


Mi-ați răspuns deja la următoarea întrebare. S-a terminat cu proiectul Buftea ?

 

Din păcate da. Spun din păcate pentru că am crezut mult în tot ce am făcut aici. Am găsit niște autorități locare dispuse să facă orice pentru performanță, dar din păcate nu a ieșit nimic. Dacă mai erau câteva etape echipa retrograda. Rămân însă cu o experiență interesantă din care am avut foarte multe de învățat, și bune și rele.

 

Ceva nu a mers, asta e clar. Dar ce ?

 

Am venit la Buftea și am adus o echipă întreagă. Le-am dat șansa jucătorilor care nu avut ocazia să joace în tur, am încercat să facem performanță și, de ce nu, să promovăm. Laurențiu (n.r Reghecampf) a venit și el să ajute, dar ce s-a întâmplat e incredibil. La început am înțeles… Pierzi un meci, pierzi două, dar îi apăram pe jucători, credeam că totuși își vor reveni. Au venit însă înfrângerile pe bandă rulantă și nu am văzut ce fel de persoane sunt. Măcar să fie atenți la ce le spunea Laurențiu, să prindă câte ceva din experiența lui. Dar ei nu, erau cu gândul la cazinouri, la cluburi, maișini sau mai știu eu la ce moduri de a-și cheltui mâna de bani pe care au adunat-o. Niște nesimțiți, asta sunt.

 

Viitorul nu e foarte roz pentru Buftea…

 

Nu, nu e deloc. Dacă oficialităție nu aduc un întreg lot de jucători, echipa va retrograda cu siguranță. Asta e realitatea, nu îmi place ce spun, dar nu am ce să fac.

 

Mai revine Ana Maria Prodan în fruntea unui club din România?

 

Nu știu. Deocamdată pleacă în SUA.

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

FOTO: Marius Anghel

 

10 Jun. 2009, 16:27 Liga 2
Pe aceeași temă