Nimic nou la Bacău

12 Jan. 2009, 13:41 Liga 2

Primul antrenament al FCM-ului din acest an nu a adus nicio noutate în privința lotului sau a viitorului echipei.

 

Chiar dacă Relu Damian anunțase încă de acum câteva zile două transferuri – un atacant și un jucător de bandă – reunirea de azi dimineață nu i-a găsit pe stadion decât pe aceiași fotbaliști care au apărat culorile clubului băcăuan și în tur, mai puțin cei doi francezi, Vajou și Raimy, care, deși au fost prezenți la stadion, au fost scutiți de efort de Gheorghe Poenaru pentru a avea timp să se obișnuiască cu gerul pătrunzător de aici.
Președintele clubului "galben-albastru" a dat însă asigurări că situația echipei se va clarifica în cursul acestei săptămâni, cel mai probabil joi, nedorind să comenteze mai multe.

 

"Problema noastră cea mai mare este, în acest moment, incertitudinea. Jucătorii au venit toți la antrenament, începem anul cu gânduri bune, dar nu știm ce urmează să se întâmple. Eu am făcut un program de pregătire, dar nu vă pot spune cu siguranță că se va și respecta, pentru că, deocamdată, nici eu nu știu dacă voi fi antrenorul echipei", a rezumat în câteva cuvinte situația echipei băcăuane actualul tehnician Gheorghe Poenaru.

 

Plecarea lui Popovici, singura certitudine

 

Dacă situația echipei băcăuane e încă în ceață, singurul lucru sigur este că antrenorul din tur, Cristi Popovici, a plecat definitiv, el trecând pe la club ieri dimineață pentru a-și încheia conturile cu FCM-ul. Cea mai des vehiculată destinație pentru tânărul antrenor băcăuan este, în continuare, echipa de ligă seundă FC Botoșani.

 

Întăriri de la Petroșani

 

Deși președintele băcăuan Relu Damian nu a dorit să divulge identitatea celor doi jucători care urmează să semneze pentru FCM Bacău în această săptămână, surse din cadrul clubului au confirmat că este vorba despre doi jucători de la Jiul Petroșani: atacantul Adrian Câmpeanu și fundașul de bandă stângă Dragoș Boboc, jucător care a mai evoluat de-a lungul carierei în Bacău, pentru Aerostar și FC Willy.

 

LOT FCM BACĂ‚U

Portari: Viorel Ignătescu, Ciprian Manea

Fundași: Paul Bosancu, Adrian Carnariu, Daniel David, Cristian Dediu, Vasile Dobârceanu, George Patriche, Ioan Enea, Lucian Muntianu, Dan Spiridon, Nicolas Vajou

Mijlocași: Paul Banu, Remus Cojocaru, Marius Doboș, Sorin Ghiuș, Rareș Marin, Ion Mihălăchioaie, Andrei Întuneric, Ciprian Vraciu, George Taban, Florent Raimy

Atacanți: George Darie, Mădălin Luncanu, Marius Botezatu, Gabriel Boghian, Dragoș Huiban, Ștefan Liutec

 

 

 

 

 

Articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

12 Jan. 2009, 13:41 Liga 2
Pe aceeași temă