Niculae a revenit la prima dragoste: „Sper ca adevărata mea revenire la Rapid să fie în Liga I sau într-o cupă europeană”

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 22:57 Liga 2
Niculae a revenit la prima dragoste:**

Atacantul Daniel Niculae, care a evoluat o repriză pentru formația Rapid în amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea, a declarat la final că speră ca adevărata revenire a sa la formația giuleșteană să se producă în Liga I sau într-o cupă europeană.

”Eu vreau ca adevărata revenire a mea la Rapid să fie într-un meci oficial. Nu știu când va fi, sper să fie în prima ligă sau într-o competiție europeană, dar noi suntem obișnuiți și cu aerul ligii secunde și nu ne speriem. Sper să îl mai prind într-un meci oficial și pe Pancu îmbrăcat în tricoul Rapidului. Azi a fost un antrenament bun cu public și chiar dacă am făcut doar un egal a fost un meci bun”, a spus fotbalistul care în prezent este liber de contract.

Întrebat dacă în situația în care nu va găsi un club va accepta să joace pentru Rapid în Liga a II-a, Niculae a răspuns negativ: ”Dacă nu găsesc nimic, o să găsesc ceva. De o lună m-am antrenat cu lotul Rapidului. Mai sunt câteva zile de mercato, dar eu sunt jucător liber și mă pot transfera oricând. Nu am intrat în panică, am timp”.

Referitor la faptul că a evoluat pe postul de fundaș central în meciul amical de miercuri, atacantul a menționat că era dispus să joace și în poartă. ‘Am vorbit cu antrenorul (n.r. – Sandu Tăbârcă), l-am întrebat de ce au nevoie, i-am spus că pot intra și în poartă, pentru Rapid oricând. Eu am vrut să joc pentru că e un meci acasă și pentru că amicalele sunt antrenamente de trei ori mai bune. La Rapid din păcate este una dintre perioadele cele mai negre din istoria clubului, așteptăm să vedem luminița de la capătul tunelului. Rapid a fost preluat de domnii Zamfir și Cristescu, sunt rapidiști adevărați și sper să salvăm împreună acest club”, a precizat atacantul.

Daniel Niculae susține că are șanse mici să fie convocat la prima reprezentativă pentru meciurile cu Ungaria și Turcia având în vedere că nu are încă o echipă. ”Mi-aș fi dorit din tot sufletul să ajut și eu naționala, mai ales că întâlnim doi adversari istorici, Ungaria și Turcia. Însă situația este de așa natură încât am speranțe foarte mici la națională. Dacă nu o să fiu în teren, o să fiu în tribună și o să susțin echipa națională”, a mai spus Daniel Niculae.

Atacantul Daniel Niculae a evoluat o repriză pentru formația Rapid în meciul amical disputat, miercuri seară, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, cu echipa CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-1. Pentru Rapid a marcat Iacob ’69, iar pentru CSM a înscris Codin ’66.

Sursa: Mediafax

Foto: Marius DUMBRĂ‚VEANU

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 22:57 Liga 2
Pe aceeași temă