Clauza de reziliere pe care o are Eugen Neagoe la CFC Argeș și ce e dispus să facă antrenorul pentru a semna cu Petrolul | EXCLUSIV

Iulian ANGHEL, Antonio BURCĂ 13 Mar. 2024, 15:45 Liga 2
Clauza de reziliere pe care o are Eugen Neagoe la CFC Argeș și ce e dispus să facă antrenorul pentru a semna cu Petrolul | EXCLUSIV

ProSport a aflat care este clauza de reziliere a contractului pe care o are Eugen Neagoe cu Campionii FC Argeș și ce e dispus să facă experimentatul antrenor pentru a semna cu Petrolul Ploiești.

După ce l-a demis pe Florin Pîrvu de pe banca tehnică, gruparea prahoveană s-a reorientat rapid și s-a oprit la numele lui Eugen Neagoe, fost antrenor principal la Pandurii, FC U Craiova, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, FC Hermansntadt, ”U” Cluj și U Craiova, în prezent sub contract cu CFC Argeș, în Liga 2.

120 de mii de euro, clauza de reziliere pe care o are Eugen Neagoe la CFC Argeș

Marți seară, 12 martie 2024, ProSport a anunțat în exclusivitate faptul că Eugen Neagoe ar putea fi protagonistul unei reveniri în prima ligă, după ce sursele noastre au indicat că s-ar fi înțeles cu Petrolul Ploiești.

Fără să pună punctul pe ”i”, Viorel Tudose, principalul sponsor al CFC Argeș și cel care l-a adus pe Neagoe la echipa piteșteană, a lăsat de înțeles că Neagoe ar putea să părăsească gruparea din Trivale. Tudose făcea și un anunț vehement. Dacă antrenorul decide să plece, atunci trebuie să își achite clauza de reziliere:

”În acest moment, însă, eu am un mesaj pentru cei din conducerea lui FC Argeș și chiar voi încerca să iau legătura cu Neagoe ca să îmi spună dacă dorește să plece la Petrolul. Iar mesajul meu este unul foarte serios pentru cei de la FC Argeș. Eugen Neagoe are o clauză de plătit dacă pleacă de la FC Argeș, iar FC Argeș are o clauză de plătit dacă îl dă afară”, a transmis Viorel Tudose, pentru ProSport.

Informațiile ProSport sunt că Eugen Neagoe are o clauză de reziliere a contractului cu CFC Argeș în valoare de 120.000 de euro.

Această sumă trecută în oglindă în contractul dintre antrenor și club nu l-a împiedicat pe Neagoe să plece de la Pitești, fiind dispus să facă un sacrificiu financiar pentru a reveni în prima ligă, pe banca Petrolului.

Fostul secund al naționalei României în mandatele lui Victor Pițurcă ar fi de acord să renunțe la salariile pe care nu și le-a încasat de la gruparea argeșeană, pentru o despărțire pe cale amiabilă.

Eugen Neagoe ar fi avut un salariu de 12.000 de euro la Campionii FC Argeș!

Neagoe, al treilea antrenor în acest sezon pentru CFC Argeș

Eugen Neagoe a preluat CFC Argeș în octombrie 2023, fiind al treilea antrenor al echipei în acest sezon de Liga 2, după Alexandru Pelici și Eugen Beza. Sub conducerea sa, piteștenii au disputat nouă meciuri oficiale în campionat, în care s-au înregistrat trei victorii, un egal și cinci înfrângeri.

CFC Argeș și-a ratat primul obiectiv, calificarea în play-off-ul Ligii 2, în acest moment fiind pe locul 16, ultimul care asigură menținerea în acest sezon, cu 21 de puncte ocupate în 18 meciuri. Este la cinci puncte peste CS Tunari, ultima clasată pe locurile retrogradabile.

Petrolul a ratat play-off-ul în prima ligă și a terminat sezonul regular pe locul 10 din 16, cu 35 de puncte acumulate în 30 de meciuri. Va juca în play-out, unde începe cu 18 puncte, urmând să lupte pentru menținerea în acest eșalon.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabi-tamas-si-ilie-poenaru-au-semnat-cu-concordia-chiajna-19302707

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-tudose-ameninta-daca-se-negociaza-fara-el-plecarea-lui-neagoe-19302695

https://liga2.prosport.ro/liga-3/octavian-grigore-a-demisionat-de-la-csm-focsani-19302702

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-lasa-cfc-arges-pentru-petrolul-19302693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-nu-mai-pleaca-de-la-viitorul-pandurii-19302699

Iulian ANGHEL, Antonio BURCĂ 13 Mar. 2024, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă