Nelu Demeter: „Să vină Steaua la Lupeni!”

25 Sep. 2008, 15:49 Liga 2
Nelu Demeter:

Oficialii echipei din Lupeni au afirmat că la partida din Cupa României, de la Mătăsari, echipa lor a întâmpinat mari probleme de arbitraj.

„Așa ceva nu am mai văzut. A fost japcă pe față. Arbitrii au tras cu gazdele, până la moarte, cum se spune. Aceleași probleme din partea arbitrilor le întâmpinăm și în campionat. Cred că arbitrii ne lăsau să ne facem jocul am fi fost undeva în față , pe un loc șapte. Nu știu exact, oricum mai sus de unde suntem acum” ,a spus președintele Nelu Demeter.

Minerul Lupeni a câștigat meciul cu Minerul Mătăsari, condus la centru de Constantin Făniță din Timișoara, și va întâlni în faza următoare o echipă din prima ligă. „Mi-ar plăcea să vină Steaua la Lupeni să vadă cum la noi fotbalul se mănâncă pe pâine”, au spus oficialii.

În altă ordine de idei, echipele reprezentative ale fotbalului din Valea Jiului, Minerul Lupeni și Jiul Petroșani se vor întâlni într-un a derby local, sâmbătă, de la ora 11.00 pe terenul din Lupeni. Antrenorul Marin Tudorache spune că Minerul trebuie să câștige acest joc pentru a puncta prima victorie pe teren propriu.

Este un meci greu, am și uitat meciul din Cupa României, pentru că jocul cu Jiul este mult mai important. Ar fi anormal să nu existe o rivalitate între Minerul și Jiul așa cum există între Poli și UTA, Steaua și Dinamo, dar mă refer la o rivalitate pozitivă”,a spus tehnicianul lupenean.

Loredana JUGLEA

25 Sep. 2008, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă