Neînvinși acasă în acest sezon!

12 Oct. 2008, 15:34 Liga 2

La Buftea, Marin Radu II a stat pentru prima dată pe banca oaspeților, după ce sezonul trecut a reușit să promoveze echipa ilfoveană în al doilea eșalon. Din păcate pentru el, revenirea la Buftea a fost cu ghinion, echipa sa înregistrând cea de a patra înfrângere consecutivă din acest sezon. Mai mult, cu Marin Radu II pe bancă, Modelu a încasat șapte goluri în ultimele două partide. Onoarea oaspeților a fost salvată de Viorel Gheoghe care a reușit să înscrie un gol de consolare în ultimele minute ale meciului.

Chiar și fără Marian Iancu în tribuna oficială a stadionului din Buftea, echipa lui Ioan Balaur a avut o evoluție dezinvoltă. Lipsa lui Mansour nu s-a simțit pe gazon, astfel că cele trei goluri înscrise cu lejeritate de CS Buftea, prin Axente, Chițu și Adrian Popa, au încununat un joc foarte spectaculos. Supărat din cauza greșelilor individuale ale fotbaliștilor săi, antrenorul Marin Radu II a declarat la finalul meciului: “Este foarte greu în doar două săptămâni să faci o echipă competitivă. Jucătorilor mei le lipsește încrederea, motivația și de aceea apar greșelile individuale. Cu toții suntem vinovați de rezultate, dar sperăm să ne revenim”.
Din păcate pentru antrenorul modelenilor, etapa viitoare vor primi vizita ploieștenilor lui Vivi Răchită, așa că optimismul acestuia poate fi puțin exagerat.

Anca Oprea și Andrei Petrică

12 Oct. 2008, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă