Neînvinsă în duelurile cu „granzii”

06 Apr. 2009, 17:54 Liga 2
Neînvinsă în duelurile cu

Singura echipă care nu a pierdut în acest retur în “dubla” cu fruntașele Seriei 1 a Ligii a 2-a a fost Concordia Chiajna. Echipa condusă de Dumitru Bolborea a reușit două rezultate de egalitate identice, 0-0, în compania liderului Seriei, Ceahlăul Piatra Neamț și a ocupantei locului secund, Delta Tulcea.
 

 

Jocul de sâmbătă de la Tulcea, care a contat pentru etapa a 23-a a Ligii a 2-a a fost unul cu puține faze de poartă, în care ambele echipe au lăsat o impresie de neputință în fața careului advers.
 

 

Deși nu au marcat în ultimele trei meciuri, Dumitru Bolborea îi laudă pe elevii săi: “Am reușit niște rezultate bune, care au venit pe fondul unui joc bun. Echipele cu care am jucat, deși sunt pe primele locuri, nu au fost cu nimic peste noi, ci consider că deși nu am marcat, în ambele jocuri noi am avut ocaziile mai mari. Băieții au jucat cu dăruire și pentru asta sunt mulțumit” 
 

 

Principala problemă cu care se confruntă echipa galben-verzilor este absența unor jucători de bază din angrenajul echipei. Pe lângă Oae și Lungan, care lipsesc de ceva vreme, lista accidentaților a fost completată și de Danteș și Popa. “Avem un lot foarte subțire. La Tulcea am avut 12 seniori și restul juniori. Pe lângă cei accidentați a mai fost și suspendarea lui Gardoș”, a comentat situația propriei echipe tehnicianul de la Chiajna.
 

 

Săptămâna aceasta Concordia se va antrena după programul normal, iar sâmbătă 11 aprilie ar trebui să joce împotriva Progresului București. Disputarea partidei este pusă însă sub semnul întrebării, datorită situației delicate prin care trece clubul bancar, neprogramat nici la partida din ultima etapă de la Giurgiu. 
 
 

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

06 Apr. 2009, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă