Negocieri finalizate cu Adrian Szabo! Funcția pe care o va ocupa la FC Brașov fostul șef al Coronei

Adi MARICA 13 Dec. 2021, 11:33 Liga 2
Negocieri finalizate cu Adrian Szabo! Funcția pe care o va ocupa la FC Brașov fostul șef al Coronei

După ce Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a dat verdict favorabil în cazul memoriilor depuse de antrenorii Călin Moldovan, Liviu Negoiță, Adrian Szabo, dar și de jucătorii Adrian Voicu, Ștefan Nicolau, Mihai Laszlo, Marius Manole, Raul Toader, Nicolae Roșu și Radu Linguraru împotriva FC Brașov, Ioan Mărginean a reușit să stingă toate litigiile.

Noul FC Brașov trebuia să încheie contracte cu toți cei zece antrenori sau jucători cu valabilitate din vară, din momentul în care s-a produs cesionarea locului în Liga 2 de la Corona Brașov, de la 29 iunie 2021, să achite restanțele și, dacă nu se dorește păstrarea acestora în continuare la club, să ajungă la un acord privind rezilierea.

Adrian Szabo, un caz special

Ultimul ajuns la negocieri a fost Adrian Szabo (61 de ani), cel care până în vară a ocupat postul de coordonator al secției de fotbal de la Corona Brașov.

Președintele FC Brașov, Ioan Mărginean, spunea că Adrian Szabo este un ”caz special“ și de aceea a lăsat la urmă negocierile cu acesta.

”Cazul lui Adrian Szabo l-am lăsat ultimul, are un contract pe o perioadă mai lungă, plus că este considerat din familie. Szabo a fost și antrenor în Liga 1 la FC Brașov, are și licența PRO. Se pare că, între timp, și-a găsit și o colaborare la un club de fotbal din Brașov. Ne vom întâlni să găsim cea mai bună soluție. Părerea mea este că el trebuie să revină în familie. Este loc și pentru dânsul. Îmi cer scuze față de Adi Szabo pentru faptul că l-am lăsat la urmă, dar întâi vreau să văd ce buget avem, cum pot duce tratativele. Să vedem ce dorește, șef de Academie sau poate vrea vrea să acceseze postul de președinte”, spunea Mărginean.

S-au înțeles. Szobo va ocupa o funcție de conducere

După câteva runde de discuții, ”Limoniu” și Szabo au ajuns la un acord, iar, cel mai probabil, experimentatul antrenor va ocupa funcția de director tehnic la FC Brașov.

Noul contract oferit de șefii de la FC Brașov urmează să fie semnat în aceste zile.

În vara lui 2016, după circa 18 ani de activitate la FC Brașov, Adrian Szabo trecea la Corona, unde a fost numit coordonatorul secției de fotbal.

Adi MARICA 13 Dec. 2021, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă