„Ne-ar trebui un atacant, un mijlocaș central și un fundaș stânga”

11 Dec. 2008, 13:10 Liga 2
„Ne-ar trebui un atacant, un mijlocaș central și un fundaș stânga

După un tur de campionat în care n-au reușit să prindă un loc promovabil, lupii iau pauză până la începutul lunii viitoare. Fiecare dintre fotbaliștii antrenați de Eusebiu a primit însă un program individual de pregătire, pe care trebuie să-l pună în aplicare începând cu ziua de 22 decembrie.

 

Pe 7 ianuarie, este programată reunirea lotului și, după numai cinci zile, pe 12, fotbaliștii Petrolului vor pleca la Govora, pentru stagiul de pregătire centralizată. Timp de două săptămâni, elevii lui Eusebiu Tudor vor face acumulările specifice acestei perioade și vor juca un singur meci de verificare. În cele patru săptămâni care vor mai rămâne până la începerea campionatului, ploieștenii se vor pregăti acasă, tehnicianul Sebi Tudor programând opt jocuri amicale, adversarele urmând a fi stabilite în luna ianuarie.

 

Până atunci, conducerea echipei va trebui să prospecteze intens piața, pentru a aduce întăriri în vederea returului, unul în care Petrolul speră să recupereze punctele pierdute și să reintre în lupta pentru promovare. „Lotul va rămâne în mare măsură același, însă mai avem nevoie de câțiva jucători pentru a crea mai multă concurență. Am dat conducerii o listă cu posturile pe care le vizez și cu profilul jucătorilor de care am nevoie. Ne-ar mai trebui un atacant, un mijlocaș central și un fundaș stânga pentru a fi acoperiți în returul campionatului”, spune antrenorul Petrolului.

 

Articol scris de Ciprian RADU

11 Dec. 2008, 13:10 Liga 2
Pe aceeași temă