Ndigwe arde pe tușă: „Accidentarea m-a făcut să sufăr enorm”

06 Jul. 2012, 10:07 Liga 2
Ndigwe arde pe tușă:**

Printre jucătorii care au venit încă de luni la Stadionul Municipal s-a numărat și Emmanuelle Ndigwe. Nigerianul nu este însă refăcut după accidentarea suferită în partida de la Callatis Mangalia, dar a spus că urmează întocmai indicațiile medicilor, pentru că abia așteaptă să revină pe dreptunghiul verde.

„Numai cei ca mine știu prin ce momente treci atunci când echipa are nevoie de tine și tu nu poți să o ajuți. Accidentarea aceasta m-a făcut să sufăr enorm, dar acum a trecut ceea ce a fost mai greu, mi s-au scos și firele și încep recuperarea. În tur precis o să fiu pe teren, vreau să simt din nou atmosfera marilor derby-uri”, a declarat mijlocașul echipei brăilene.

Kinofizioterapeutul clubului CF Brăila, Doru Șerban, consideră că accidentarea a fost una gravă, dar că nu îi va afecta cariera fotbalistului.

„Ruptură a tendonului lui Ahile, o accidentare serioasă, a suferit Emma la începutul lunii aprilie, dar eu consider că a trecut perioada grea. Vom lucra împreună și poate nu chiar din startul campionatului următor, dar din etapa a treia, a patra a turului el va putea reintra pe gazon”, a menționat Doru Șerban.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

06 Jul. 2012, 10:07 Liga 2
Pe aceeași temă