Ndigwe, aproape de finalul calvarului

28 Jul. 2012, 13:38 Liga 2
Ndigwe,** aproape de finalul calvarului

Pentru fotbalistul nigerian Emmanuelle Ndigwe, de la CF Brăila, calvarul prin care a trecut după accidentarea suferită la începutul lunii aprilie este pe cale de a se încheia.

De două săptămâni fotbalistul a început alergările, lucrează în sala de forță și ieri dimineață a lovit mingea cu piciorul operat.

„Treptat, îmi recapăt încrederea că voi putea din nou să joc fotbal la parametrii de dinaintea acestei accidentări. Am lovit și mingea cu piciorul și nu am resimțit nicio durere. Abia aștept să pot intra și la o miuță”, a declarat ieri fotbalistul.

La rândul său, cel care se ocupă de programul de refacere al fotbalistului, kinofizioterapeutul clubului CF Brăila, Doru Șerban, devine din zi în zi mai optimist în privința viitorului jucătorului nigerian.

„Jucătorul a avut o accidentare serioasă, de aceea trebuie să nu forțăm revenirea lui pe gazon pentru a nu-i periclita cariera. Trebuie să se acomodeze treptat la efort și el respectă întocmai programul. Sper ca până la sfârșitul lunii septembrie Emma să se poată bate pentru postul de titular la CF Brăila”, a menționat Doru Șerban.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

28 Jul. 2012, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă