Nae Manea, despre cedarea Rapidului: „Lucrurile sunt clare. Miercuri se semnează contractul”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Mar. 2014, 22:50 Actualizat: 25 Mar. 2014, 22:51 Liga 2
Nae Manea, despre cedarea Rapidului:  „Lucrurile sunt clare. Miercuri se semnează contractul”

Soarta Rapidului este aproape să fie decisă. Adrian Zamfir s-a întâlnit cu Viorel Moldovan, care s-a arătat dispus să preia echipa. Așa cum ProSport a anunțat, miercuri va fi ziua decisivă în negocierile dintre cele două părți. Deși actualul antrenor din Giulești susține că mai sunt lucruri de pus la punct, Nicolae Manea, prezent la întâlnirea celor doi, dezvăluie că Moldovan și Zamfir au bătut palma și că mai rămâne doar să fie semnate actele.

„Rezultatele negocierilor sunt clare. Important e că oamenii vor să cedeze, iar Viorel să ia clubul. Nu am cunoștințe de averea lui, pesemne că mai e cineva cu el. Se cedează, nu se cumpără nimic, nu se dă niciun ban. Acum vin de la întâlnire, lucrurile sunt clare. Probabil că se va face un precontract, pentru ca până vineri să putem achita niște bani jucătorilor, în vederea licențierii. Viorel a cerut și un audit, care nu se face într-o zi, dar ceea ce e important e că s-au înțeles pentru cedarea Rapidului”, a declarat Manea la Digi Sport.

„Miercuri se va semna contractul”

„Au fost anumite probleme, să nu credeți că a fost ușor. E o situație dificilă. Suntem prinși acum cu Tribunalul, cu dosarul de licențiere. Mâine dimineață se semnează un contract, iar zilele următoare vor fi rezolvate restul problemelor, a mai declarat Manea.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Mar. 2014, 22:50 Actualizat: 25 Mar. 2014, 22:51 Liga 2
Pe aceeași temă