Municipal Câmpina s-a „dizolvat”!

Marian Dima 04 Aug. 2008, 16:01 Liga 2
Municipal Câmpina s-a „dizolvat

Conducerea echipei Municipal Câmpina a anunțat ieri că din cauza problemelor financiare, lotul divizionarei secunde a fost „dizolvat”, pur și simplu, Federația Română de Fotbal urmând să fie anunțată, în cel mai scurt timp, de imposibilitatea prahovenilor de a se mai alinia la startul noului sezon. Motivul renunțării la dreptul de participare în Liga a II-a are la bază refuzul autorităților locale de a mai susține echipe, care avea nevoie, de la Primărie, de 4,5 miliarde lei vechi, bani care nu au mai fost alocați.

Este o rușine mare că, după 8 decenii de activitate fotbalistică, la Câmpina, se desființează această echipă” a spus consilierul Mircea Ion. La rândul său, cel ce ar fi trebuit să devină președinte, după plecarea lui Dan Chițu la CSM FC Ploiești, Victor Bercăroiu a declarat: „Nu mi-am imaginat că se va ajunge aici și sper, până în ultima clipă că se vor rezolva problemele”.

Oricum,de ieri, întregul lot de jucători și antrenorul Petre Gigiu sunt „liberi să-și caute alte angajamente”, așa cum a anunțat fostul președinte, Dan Chițu. "Pentru mine, fotbalul din Câmpina este un capitol închis. Voi strânge mâna celui ce va reuși să mențină această activitate în acest oraș, care a făcut totul, prin primarul Tiseanu să dispară echipe orașului”, a spus Chițu.

Marian Dima 04 Aug. 2008, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă