Multă resemnare la CSM Slatina după eșecul cu Farul, iar gândurile zboară automat la Liga 3. Cristian Stănculeţu: ”Am făcut cadou golurile. Să vedem pe cine ne putem baza campionatul următor”

Răzvan STÎNGĂ 24 Apr. 2021, 17:41 Liga 2
Multă resemnare la CSM Slatina după eșecul cu Farul, iar gândurile zboară automat la Liga 3. Cristian Stănculeţu: ”Am făcut cadou golurile.  Să vedem pe cine ne putem baza campionatul următor”

Retrogradata CSM Slatina nu a avut șanse în fața Farului, în etapa a 5-a a Grupei A din play-out-ul Ligii 2. S-a văzut învinsă cu 3-1, iar resemnarea s-a citit în joc, în opinia antrenorului Cristian Stănculeţu. ”Principalul” Slatinei a afișat un discurs de nemulțumire la capătul celor 90 de minute.

Cristian Stănculeţu: ”Le-am făcut cadou toate cele trei goluri”

Stănculețu spera la un joc bun din partea jucătorilor săi, chiar dacă ultimele meciuri din Liga 2 nu mai au miză pentru CSM Slatina. Se aștepta la altceva, la o tresărire de orgoliu, astfel încât să lase o impresie plăcută la finalul unui sezon de divizie secundă care îi readuce pe olteni în Liga 3, unde se aflau în urmă cu fix un an.

Referitor la jocul cu Farul în sine, Cristian Stănculeţu consideră că greșelile individuale au condus la reușitele adversarilor. Antrenorul spera ca măcar din momentul în care echipa sa a egalat la 1, jucătorii să prindă un plus de încredere și să termine măcar prima parte la egalitate.

  • CSM Slatina a marcat prin Cătălin Doman (33), iar Farul prin Ilie Damașcan (2, 75) și Andrei Banyoi (35)

Nu am mai repetat jocurile bune din etapele trecute, suntem dezamăgiţi, efectiv le-am făcut cadou toate cele trei goluri. Greşeli personale, greşeli începând din minutul 1, primim gol, egalăm, după care la faza următoare primim gol. Totul a fost pe dos astăzi.

Voiam să lăsăm o impresie bună pe final, din păcate nu am reuşit. În aceste ultime meciuri ideea a fost să ne bucurăm de fotbal, de aceste jocuri de la nivelul Ligii a 2-a, şi bineînţeles, să vedem pe cine ne putem baza în campionatul următor”, a precizat Stănculeţu la finalul meciului, citat de Gazeta Nouă.

CSM Slatina încheie sezonul slab de Liga 2 cu o deplasare la Recea 

CSM Slatina a rămas cu 18 puncte în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, fiind pe locul 6. O depășește doar pe Pandurii, care a adunat până acum doar 14 puncte. Ultimul meci al Slatinei în Liga 2 va avea loc pe terenul maramureșenilor de la Fotbal Comuna Recea.

Pe lângă eșecul cu Farul, CSM Slatina a mai înregistrat în play-out două înfrângeri (2-4 cu ”U” Cluj și 0-1 cu Metaloglobus), un egal (0-0 cu Ripensia) și o victorie (3-2 cu Pandurii).

Foto: CSM Slatina – Fotbal și Gazeta Nouă 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/punct-ochit-punct-lovit-farul-a-castigat-fara-probleme-cu-retrogradata-csm-slatina-ianis-zicu-discurs-motivational-trebuie-sa-formam-mentalitatea-de-invingatori-si-sa-castigam-fiecare-me-19181279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-uitat-la-alt-meci-dan-alexa-nu-mai-are-altceva-de-facut-decat-sa-braveze-cel-mai-bun-joc-al-nostru-19181292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-castigat-antrenorul-preocupat-de-fotbal-valentin-suciu-dupa-victoria-cu-asu-poli-trebuie-sa-ne-bucuram-de-fotbal-19181282

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Apr. 2021, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă