Mugur Bolohan, dat afară de la Cetatea!

28 Jan. 2009, 10:27 Liga 2
Mugur Bolohan,** dat afară de la Cetatea!

Criza economică face noi victime. Cel puțin acesta a fost motivul invocat de conducătorii Cetății Suceava pentru a scăpa de mai mulți jucători. Printre aceștia se numără și veteranul Mugur Bolohan. Fundașul se află în stare de suspendare după scandalul de la finalul partidei cu Ceahlăul Piatra Neamț și nu va evolua în primele 6 etape din retur. Bolohan s-a accidentat la startul pregătirilor și are unul dintre cele mai mari contracte de la gruparea bucovineană, deci toate motive pentru ca șefii de pe Areni să își doreacă să scape de fotbalistul în vârstă de 32 de ani.

 

Pe lista celor puși pe liber se adaugă alți doi jucători ce au făcut parte din lotul sucevenilor în turul campionatului, Bogdan Știubei și Alexandru Buhuș. Acestora li s-a reproșat atitudinea manifestată la antrenamente și în timpul meciurilor.

 

„Unii dintre jucători au probleme medicale care ar putea să le pună în pericol prezența la meciurile din retur iar la alții am renunțat pe criterii valorice. A trebuit să ținem cont și de această criză economică mondială pentru că printre cei la care am renunțat se regăseau și unii jucători care aveau contracte mari”, a explicat antrenorul Murariu decizia de a renuța la o parte dintre jucătorii Cetății.

28 Jan. 2009, 10:27 Liga 2
Pe aceeași temă