Două noutăți majore la reunirea ialomițenilor

Mihai Andries 12 Jul. 2013, 02:14 Pregătiri, amicale

11 Iulie a fost prima zi de pregătire a noului sezon pentru fotbaliștii Unirii Slobozia. Reunirea s-a petrecut cu noutăți importante pe banca tehnică. Astfel, după cum bine știți, de destinul slobozenilor se va ocupa din această vară, ca antrenor principal Adrian Mihalcea. Acesta va fi secondat de fostul său coleg de la Dinamo, Mugur Bolohan. Echipa tehnică va fi completată cu Marius Milea și Enache Costea, ultimul având printre atribuții și pregătirea portarilor.

În pauza competițională, Unirea s-a despărțit de 4 jucători: Negrea, Lorincz, Luca și Gheorghiu. La reunire au fost prezente și două nume noi, fotbaliști care sunt foarte aproape de a parafa contracte cu Slobozia. Este vorba de atacantul Emil Nanu, 31 de ani, fost la Delta Tulcea și de fundașul central Bogdan Panait, 30 ani, ultima dată la Dunărea Galați dar având in CV bifate nume importante ca Steaua sau FC Vaslui

. La primul antrenament au fost prezenți și 2 juniori ai Unirii, Popescu și Antoniev, de la care conducerea are mari așteptări. Totodată, în galben-albastru se antrenează și Viorel Stanciu, 20 de ani, fotbalist al Unirii revenit la echipă după un an petrecut sub formă de împrumut la Rapid Fetești. Se poartă în continuare discuții cu Cristian Coconașu, dar și cu o pleiadă de jucători sub 21 de ani care vor fi testați într-un trial, sâmbătă, 13 iulie 2013.

Mihalcea, mulțumit de noii săi elevi

Primul antrenament i-a dat satisfacție noului antrenor al Unirii Slobozia. Foștii colegi și actualii elevi ai lui Adi Mihalcea au avut o atitudine care îi dă speranțe de mai bine tânărului tehnician: „A fost mai mult o reacomodare, dar sunt convins că vor încerca să dea totul în zilele următoare. Dacă s-ar prezenta tot timpul la fel ca astăzi, ar fi perfect, dar urmează o perioadă grea. Vor fi 10 zile de pregătire la Slobozia, după care alte 10 la Predeal bazate în primul rând pe încărcătură fizică. Luna august va fi destinată în primul rând amicalelor și pregătirii tehnico-tactice. Este mult de muncă și sper să mai aducem 2-3 jucători, în special sub 21 de ani unde avem ceva pobleme. Ca posturi, în funcție de decizia celor doi care se pregătesc în acest moment cu noi, ne-ar mai trebui un mijlocaș lateral, un mijlocaș central și un vârf. Despre obiectiv este prematur să vorbim. Iți dai seama că ne-am dori să fim cât mai sus și să tindem chiar spre promovarea în prima ligă. Dacă vor veni jucătorii pe care îi dorim și vom găsi și tineri de perspectivă, cu stabilitatea pe care o avem, nu văd de ce n-am depăși performanța de anul trecut”.

Primul meci amical al Unirii se va disputa pe 20 iulie, acasă, cu Dunărea Călărași.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Dobre, Oprea, Baruch
Fundași: Stan, Antoniev, Soare, Lazăr, Panait, Matei, Toma, Florea
Mijlocași: Macare, Ivașcă, L. Mihai, Roșu, Ibrian, Popescu, Patrianca, Stanciu
Atacanți: V. Gheorghe, D. Gheorghe, Jianu, Nanu

 

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 12 Jul. 2013, 02:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă