Moraru are două variante de antrenor pentru Rapid. „Nu excludem și posibilitatea ca aceștia să facă parte amândoi din stafful tehnic”

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 14:53 Liga 2
Moraru are două variante de antrenor pentru Rapid.**

Acționarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, luni, agenției de presă Mediafax, că pentru postul de antrenor principal al formației giuleștene are în momentul de față două variante, Petre Grigoraș sau Mihai Ianovschi.

„Încă nu am numit antrenorul principal, dar în momentul de față avem două variante: Petre Grigoraș sau Mihai Ianovschi. Bineînțeles că nu excludem și posibilitatea ca aceștia să facă parte amândoi din stafful tehnic al echipei în sezonul următor”, a spus Moraru.

El a menționat că are programată o întâlnire cu Petre Grigoraș în cadrul căreia îi va oferi detalii despre contract și lotul de jucători. „Am stabilit o întâlnire cu domnul Grigoraș. O să îi dăm toate informațiile legate contractul pe care i-l propunem, de ceea ce vrem să facem la Rapid, de jucători și așa mai departe. Să sperăm că ne vom pune de acord și dânsul va prelua echipa. Este un antrenor valoros care sunt sigur că va obține rezultatele așteptate de suporteri”, a precizat Moraru.

„Cu domnul Andone nu se pune problema să vină antrenor”

Acționarul majoritar al FC Rapid a afirmat că se consultă destul de des cu tehnicianul Ioan Andone, atât în ceea ce privește achizițiile de jucători, cât și referitor la banca tehnică. „Cu domnul Andone am o relație foarte strânsă, mă sfătuiesc cu dânsul de fiecare dată. Vorbim, îmi spune părerea dânsului și apoi luăm decizia. Nu se pune însă problema să vină antrenor. Poate după ce promovăm. Mai avem de parcurs un drum până să vorbim despre domnul Andone antrenor la Rapid”, a precizat Valerii Moraru.

Jucătorii tineri din lotul formației Rapid încep de marți pregătirea la baza sportivă Pro Rapid sub comanda lui Mihai Ianovschi, cel care a făcut parte anul trecut din staful tehnic al lui Cristiano Bergodi. Reunirea lotului este programată pentru 20 iulie, dată la care vor fi prezenți și jucătorii străini achiziționați în această vară de gruparea din Liga a II-a.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 13 Jul. 2015, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă