Moraru anunță că e dispus să renunțe la FC Rapid: „Așteptăm să vină și discutăm”

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 16:03 Liga 2
Moraru anunță că e dispus să renunțe la FC Rapid:**

Acționarul FC Rapid, Valerii Morau, a declarat, vineri, agenției Mediafax, că este dispus să renunțe la pachetul de acțiuni pe care îl deține la club dacă altcineva dorește să investească mai mult decât el la gruparea giuleșteană.

„Dacă altcineva este dispus să investească mai mult decât noi la Rapid, atunci noi putem să renunțăm la club. Nu este nicio problemă, noi vrem să fie mai bine pentru Rapid. Așteptăm să vină și discutăm. Dar până în momentul de față nu a venit nimeni”, a precizat oficialul grupării giuleștene.

Proprietar al companiilor Azuga Waters și Perla Covasnei, Valerii Moraru a devenit, la 25 iulie 2014, acționar majoritar al FC Rapid, preluând 75 la sută din cele 80 de procente deținute de suporterii Adrian Matei, Paul Ciobanu, Răzvan Căprăroiu și Iulian Udrea. Trei dintre fani au rămas cu câte 1 la sută, iar unul dintre aceștia cu 2 la sută din acțiuni. La 28 iulie 2014, Moraru și-a majorat portofoliul de acțiuni la SC FC Rapid SA, ajungând la 94,72 la sută după ce a achiziționat și cele 20 de procente pe care le mai deținea Adrian Zamfir, cel care preluase pachetul majoritar în 2013 de la George Copos.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă