Mobilizare generală în vestul țării! Derby-ul Poli – UTA din Liga 2 ar putea da o lecție întregii Ligii 1. S-au pus în vânzare bilete în 20 de locații din Timișoara și județul Timiș

Marius ANGHEL 09 May. 2017, 21:48 Liga 2
Mobilizare generală în vestul țării! Derby-ul Poli - UTA din Liga 2 ar putea da o lecție întregii Ligii 1.** S-au pus în vânzare bilete în 20 de locații din Timișoara și județul Timiș

Chiar dacă derby-u Vestului dintre ASU Politehnica Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă se va desfășura abia peste două weekenduri, duminică, 21 mai, de la ora 19:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, organizatorii acestui joc au început deja să pună în vânzare bilete pentru această confruntare.

Clubul alb-violet a început comercializarea tichetelor pentru această partidă cumarea rivală încă de sâmbăta trecută de la jocul cu Dunărea Călărași, iar de astăzi, acestea pot fi găsite în 20 de locații, atât din Timișoara, cât și din județul Timiș, anunță Druckeria. Interesul ridicat al fanilor echipei ASU Poli pentru bilete, i-ar determinat astfel pe reprezențanții clubului să mărească aria de distribuție a biletelor. În afară de Timișora, bilete pentru meciul ASU Poli – UTA Bătrâna Doamnă se mai pot procura și din Lugoj, Recaș, Deta, Giroc și Urseni.

Iată lista completă a locațiilor:

Club D”arc Timisoara (Piața Unirii, nr. 5)
Bierhaus :: Bunker :: Docks (str. E. Ungureanu, nr. 15)
Restaurant Yugoslavia (str. G. Dragomir, nr. 10)
Tornado (str. Arieș, nr. 2)
La Mihai xerox (Complexul Studențesc)
Grill Sârbesc – 2 locații (Iulius Mall și Timișoara Shopping City)
Macelarie Traditionala (str. Dacilor, nr. 15)
Spartan Romania – 2 locații (Girocului și Galeria 1)
Zone Café (str. Uranus, nr. 29)
SSH Caffe (str. G. Ranetti – Șagului)
StudentsPub (Aleea Studenților – Complex)
Caffe DaVinci Timisoara (str. Simion Bărnuțiu, nr. 52 – Modern)
Club As Lounge Cafe – 2 locații (Aradului și Calea Buziașului)
Magazin Radis (Calea Torontalului, zona Ciocanu)
Arena Viola (str. Teiului – Dacia)
Arena Carlo (Calea Aradului, nr. 56)
Pensiunea Casa Iorgovanul – sat Urseni, Strada Mare, nr. 9
Magazin Alfa Darian – sat Giroc, str. Trandafirilor 33 (la Sebi)
Magazin La Cirdei – Recaș, vis-a-vis de BRD
Loris Bar Pizzeria – Deta
Portofino Lugoj – Micro 4 Lugoj
Cofetăria Micro 3 – Lugoj

În săptămâna premergătoare meciului, va mai fi amenajat încă un punct de vânzare, în Piața Operei, lângă restaurantul McDonald”s.

Organizatorii au scos în prima fază la vânzare 5.600 de bilete în locații mai sus amintite, iar dacă acestea se vor epuiza, suma lor va fi suplimentată pe parcurs până la 15.000 de tichete.

Druckeria anunță și că ASU Poli intenționează să pună la dispoziție suporterilor arădeni întreaga Peluză Nord a arenei „Dan Păltinișanu”, mai puțin zonele de tampon. Biletele vor fi achiziționate prin Suporter Club UTA începând de zilele viitoare.

Cât privește zona favorită a fanilor timișoreni, Peluza Sud a „Marelui Oval”, accesul în aceasta va fi restricționat într-un sector și jumătate, înspre Tribuna a II-a, din rațiuni de securitate. În acea zonă a stadionului, structura de beton a început să se surpe, iar la jumătatea scărilor s-a format deja o groapă.

Marius ANGHEL 09 May. 2017, 21:48 Liga 2
Pe aceeași temă