Rezultat echitabil, obiectiv neîndeplinit! Minaur Baia Mare, fără victorie după meciul important cu Metaloglobus. Vasile Miriuță: ”În prima repriză am avut trei-patru ocazii de gol”

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2023, 13:31 Liga 2

Minaur Baia Mare a luat un punct pe terenul lui Metaloglobus, în etapa a 2-a a play-out-ului Grupei A din Liga 2. S-a terminat 0-0 confruntarea din București, chiar dacă maramureșenii au mers la victorie, să ia cele trei puncte, fiind în duel direct cu Metaloglobus în lupta pentru evitarea retrogradării.

Vasile Miriuță, antrenorul echipei Minaur Baia Mare, a concluzionat că remiza a fost una echitabilă, ambele formații având aproximativ același număr de ocazii periculoase.

Minaur Baia Mare, remiză cu Metaloglobus. Impresiile lui Vasile Miriuță

”Principalul” a remarcat că Minaur Baia Mare a stat mai bine în prima repriză și putea înscrie, iar Metaloglobus a făcut o parte secundă solidă, având la rândul ei șanse de schimba tabela.

”Ne-am fi dorit să câștigăm, au fost ocazii de gol și de partea noastră, și de partea lor. În prima repriză am avut trei-patru ocazii de a marca, nu am marcat. Știam că va fi un meci de bătaie, care pe care, nu am reușit să câștigăm, dar mai avem patru jocuri.

Pot spune că mă mulțumește cât de cât acest egal, pentru că în a doua repriză puteam să pierdem. Egalul a fost echitabil. Am pornit cu un dezavantaj de cinci puncte față de Metaloglobus, are și un meci mai puțin, va juca la Miercurea Ciuc”, a spus Vasile Miriuță la Metropola TV.

  • Minaur Baia Mare, cu Metaloglobus: Avram – Lazăr, Stoian, Mondragon, Iacob, Dandea, Gneba, Ivanovici (Berisha 67’), Chinde, Stănescu (Alexe 84’), Jarovic (Chitaș 90+3’)
    Rezerve neutilizate: Băilă – Cin, Matei, Rotar, Donca, Ciocan

Minaur Baia Mare, în continuare pe loc de retrogradare

Minaur Baia Mare ocupă locul 6 în Grupa A a play-out-ului de Liga 2. E la două puncte de locul 5, Metaloglobus, poziție care duce în barajul de menținere în Liga 2, dar bucureștenii nu au evoluat în prima etapă din play-out, fiind desemnați să stea.

În sezonul regular, în etapa a 4-a, care a avut loc la finalul lunii august 2022, Minaur Baia Mare a învins cu 1-0 Metaloglobus, în deplasare. Acum nu a mai reușit să ia toate punctele, terminând confruntarea la egalitate, 0-0.

În runda a 3-a, Minaur Baia Mare va sta, fiind programată abia în etapa a 4-a, cu FK Miercurea Ciuc, pe teren propriu.

Urmează patru jocuri, trebuie să facem 12 puncte ca să mergem la baraj, dar stăm și la rezultatele Metaloglobusului. Am luat echipa de trei săptămâni, am bătut Timișoara, am făcut egal cu Buzău, iar acum am făcut egal cu Metaloglobus.

Eu cred că nu e rău, dar voiam mai multe puncte. Însă, se joacă până la final, sper să câștigăm toate meciurile rămase”, a mai spus Vasile Miriuță după duelul cu Metaloglobus.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2023, 13:31 Liga 2
Pe aceeași temă