Minaur Baia Mare, meci de coșmar cu CSC Dumbrăvița! Ciprian Danciu și-a trimis ”secundul” la interviuri, care și-a cerut scuze ”publicului, oamenilor din oraș, conducerii și municipalității”

Andrei PASCU 19 Sep. 2022, 16:14 Liga 2
Minaur Baia Mare, meci de coșmar cu CSC Dumbrăvița! Ciprian Danciu și-a trimis ”secundul” la interviuri, care și-a cerut scuze ”publicului, oamenilor din oraș, conducerii și municipalității”

Minaur Baia Mare a avut parte de o partidă de coșmar în etapa a 7-a, cu CSC Dumbrăvița, de pe teren propriu. A pierdut duelul nou-promovatelor cu 3-4, dar diferența s-a făcut de la pauză, când oaspeții conduceau gruparea lui Ciprian Danciu cu 4-1.

Minaur Baia Mare, condusă cu 0-3 de CSC Dumbrăvița

După doar 20 de minute avea CSC Dumbrăvița 3-0, în urma golurilor marcate de Toma Bodri (min. 9), Dragan Paulevici (min. 13) și Patrick Pascalău (min. 20). A venit și primul gol pentru Minaur Baia Mare, prin autogolul lui Toma Bodri (min. 30), dar ulterior adversarii au mai marcat un gol, prin Costel Zurbagiu (min. 39).

În partea a doua, Minaur Baia Mare, în urma schimbării strategiei staffului tehnic, lucru remarcat la finalul duelului de antrenorul secund Vlad Ungureanu, a pus presiune pe CSC Dumbrăvița. E adevărat, însă, că a și profitat de faptul că adversarii s-au retras și au fost atenți cu organizarea în zona defensivă.

S-a făcut 2-4 în minutul 52, când a marcat, Viorel Chinde, iar Minaur Baia Mare spera la cel puțin un egal cu jumătate de oră înaintea finalului de partidă, când a punctat și Sergiu Ciocan, de la 11 metri.

Vlad Ungureanu, antrenorul secund al echipei Minaur Baia Mare, scuze în fața suporterilor și conducerii

Vlad Ungureanu, ”secund”, a venit la interviuri în locul ”principalului” Ciprian Danciu și și-a găsit cu greu cuvintele în fața camerelor. Una din concluzii a fost aceea că, în primele 45 de minute în special, jucătorii Minaurului Baia Mare au tratat superficial CSC Dumbrăvița, iar din acest motiv au și luat patru goluri.

În altă ordine de idei, Ungureanu și-a cerut scuze în fața fanilor, conducerii și autorităților locale.

Mi-e greu să găsesc cuvinte în momentul de față. E dezamăgire mare, avem o responsabilitate față de public, față de oamenii din orașul ăsta și astăzi nu ne-am achitat de ea. Ținem cont de foarte multe aspecte, ne gândim la toate lucrurile și competiția e lungă. Așa a judecat stafful azi echipa de start.

Nu avem ce spune, e clar că toți suntem responsabili și poate că dacă ar mai fi… dar nu se poate da timpul înapoi. Le-am cerut jucătorilor să aibă atitudine, pentru că eram conștienți că va fi un meci greu. A pierdut cu Slobozia, cu Buzău, cu Steaua, a câștigat cu Viitorul Pandurii, nu era o echipă pe care trebuia să o tratăm ușor, chiar dacă avea doar 4 puncte.

Nu știu dacă jucătorii s-au conectat din primul moment, iar asta ne-a costat. Le-am cerut jucătorilor la pauză să nu mai greșim, le-am cerut să nu mai luăm gol, pentru că știam că vor apărea problemele în apărarea adversarilor și vom profita de ele.

Vreau să felicit jucătorii pentru atitudinea din repriza a doua, au luptat, au avut dăruire. Suntem total dezamăgiți dintr-o parte, dar e ciudat, pentru că avem jucători care își doresc și poate meritam un punct. Dacă aveam mai mult inspirație în repriza a doua, poate făceam un egal.

Ne cerem scuze publicului și oamenilor din oraș, conducerii clubului, municipalității care ne susține și e alături de noi”, a declarat Ungureanu.

  • Minaur Baia Mare, cu CSC Dumbrăvița: Al. Costache – Ct. Alexe, Dav. Simion (Rz. Lazăr 26), Mondragon (cpt.), Al. Stoian (Ius. Neacșu 26), Gneba, Donca, Raph. Stănescu (Bakare 46), Rotar (Ciocan 26), Mărieș (Chinde 26), Chitaș
    Rezerve neutilizate: Băilă – Oiță, Muacir, Cip. Stanciu
     

Minaur Baia Mare așteaptă meciul din runda a 8-a pentru revanșă

Urmează pauza în Liga 2, pentru meciurile echipelor naționale, iar Vlad Ungureanu crede că vine într-un moment greu pentru Minaur Baia Mare. I-ar fi plăcut ca săptămâna de pauză să vină în urma unui succes pentru echipa pe care o reprezintă, pentru ca atmosfera să fie una pozitivă.

Poate e rău că vine pauza, poate era bine să ne luăm revanșa în următorul meci, să fim concentrați pentru următorul meci. Ne-am fi dorit să avem o victorie în pauză. Trebuie să refacem moralul jucătorilor, să ne gândim la meciul care vine, să vedem ce a fost bine, ce nu a fost bine.

Să analizăm greșelile individuale, colective, poate au fost și greșeli ale băncii. În momentul de față, pentru noi toate meciurile sunt dificile, dar ne pregătim cât putem de bine și încercăm să facem surprize când nu suntem favoriți”, a mai declarat ”asistentul” lui Ciprian Danciu.

Minaur Baia Mare, locul 13 în Liga 2

Runda a 7-a a adus, așadar, pentru Minaur Baia Mare o nouă înfrângere a sezonului. Echipa lui Ciprian Danciu are 8 puncte adunate până acum, mai înregistrând două egaluri, 1-1 cu FC Brașov și 1-1 cu Ripensia, două eșecuri, 0-3 cu Unirea Slobozia și 0-3 cu FK Miercurea Ciuc, și două victorii, 1-0 cu Metaloglobus și 2-1 cu CSM Slatina.

În runda a 8-a, Minaur Baia Mare, acum pe locul 13 din 20 de echipe, va întâlni Poli Iași, locul 4 cu 14 puncte, în deplasare.

Foto: Minaur Baia Mare
Video: Baia Mare Sport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-dej-chiajna-targu-jiu-baia-mare-si-bucuresti-gazdele-meciurilor-care-incep-de-la-ora-1100-jocul-stelei-nu-se-mai-disputa-astazi-19245744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-locul-1-in-liga-2-dorinel-munteanu-la-superlativ-dupa-succesul-cu-fc-brasov-am-obtinut-o-victorie-mare-neamtul-s-a-emotionat-cand-a-vorbit-de-pustiul-19245996

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-la-a-treia-victorie-consecutiva-cu-1-0-in-campionat-florin-stinga-nu-e-insa-multumit-dupa-succesul-cu-progresul-spartac-suferim-ca-si-exprimare-in-teren-19246018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-trecut-de-dinamo-iar-cristi-pustai-a-evidentiat-importanta-victoriei-trebuie-sa-privim-meciul-acesta-ca-pe-unul-de-referinta-ce-le-a-spus-jucatorilor-la-pauza-si-mo-19245988

 

Andrei PASCU 19 Sep. 2022, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă