Mihai Oancea și Marian Ioana, vor pregăti Petrolul

Publicat: 15 Apr. 2009, 16:34 Actualizat: 15 Apr. 2009, 16:51 Liga 2
Mihai Oancea și Marian Ioana,  vor pregăti Petrolul

Președintele Consiliului de Administrație a Petrolului Ploiești, Florin Bercea a explicat care au fost motivele înlăturării lui Eusebiu Tudor de pe banca tehnică a prahovenilor.
 

 

“Am decis, prin acordul părților, să reziliem contractul cu Eusebiu Tudor. Sebi este un antrenor valoros, informat, dar au existat probleme în privința comunicării la nivelul lotului de jucători“, a declarat Florin Bercea, președintele CA al FC Petrolul.
 

 

O explicație interesantă a fost legată de trendul schimbărilor de antrenor:
 

 

“Am fost influențați și de trend-ul existent în această perioadă. Dacă unii au schimbat antrenorul după o victorie în deplasare, vă dați seama că eram proștii proștilor dacă nu schimbam antrenorul, mai ales după o înfrângere pe teren propriu”
 

 

“Sezonul este compromis din punct de vedere al obiectivului. Așa că tot ce mai sperăm de la meciurile care au mai rămas este să vedem o echipă care să joace altceva decât ceea ce s-a jucat sâmbătă (n.n- la meciul cu Delta Tulcea)“
 

 

Noua conducere tehnică a echipei, asigurată de Mihai Oancea și Marian Ioana, nu are stabilit niciun obiectiv de clasament pentru etapele care au mai rămas de disputat până la finalul campionatului.
 

 

prahovasport.ro

 

Publicat: 15 Apr. 2009, 16:34 Actualizat: 15 Apr. 2009, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă