Mihai Oancea și Marian Ioana, vor pregăti Petrolul

15 Apr. 2009, 16:34 Liga 2
Mihai Oancea și Marian Ioana,** vor pregăti Petrolul

Președintele Consiliului de Administrație a Petrolului Ploiești, Florin Bercea a explicat care au fost motivele înlăturării lui Eusebiu Tudor de pe banca tehnică a prahovenilor.
 

 

“Am decis, prin acordul părților, să reziliem contractul cu Eusebiu Tudor. Sebi este un antrenor valoros, informat, dar au existat probleme în privința comunicării la nivelul lotului de jucători“, a declarat Florin Bercea, președintele CA al FC Petrolul.
 

 

O explicație interesantă a fost legată de trendul schimbărilor de antrenor:
 

 

“Am fost influențați și de trend-ul existent în această perioadă. Dacă unii au schimbat antrenorul după o victorie în deplasare, vă dați seama că eram proștii proștilor dacă nu schimbam antrenorul, mai ales după o înfrângere pe teren propriu”
 

 

“Sezonul este compromis din punct de vedere al obiectivului. Așa că tot ce mai sperăm de la meciurile care au mai rămas este să vedem o echipă care să joace altceva decât ceea ce s-a jucat sâmbătă (n.n- la meciul cu Delta Tulcea)“
 

 

Noua conducere tehnică a echipei, asigurată de Mihai Oancea și Marian Ioana, nu are stabilit niciun obiectiv de clasament pentru etapele care au mai rămas de disputat până la finalul campionatului.
 

 

prahovasport.ro

 

15 Apr. 2009, 16:34 Liga 2
Pe aceeași temă