„Iașiul nu are bani de aruncat pe geam”

30 Jan. 2012, 10:29 Bursa transferurilor
„Iașiul nu are bani** de aruncat pe geam

După ce antrenorul Ionuț Popa a tras în repetate rânduri semnale de alarmă privind necesitatea realizării cât mai grabnic a unor transferuri, președintele executiv al echipei CSMS Iași, Florin Prunea, a dat asigurări că gruparea din Copou își va întări lotul în această iarnă. Fostul internațional este optimist în acest sens și susține că va încerca să aducă doar jucători care se gândesc în primul rând la fotbal, și mai apoi la bani.

„Eu unul nu agreez acești jucători care cer bani la semnătură. Vreau să aducem jucători care doresc să joace la Iași. Noi nu avem bani să aruncăm pe geam. Poate ne-am mișcat mai greu până acum în privința transferurilor, dar asta din cauza faptului că mulți jucători au crezut că noi aruncăm cu banii. Nu este așa”, a declarat președintele Florin Prunea.

Acesta crede că decizia luată de antrenorul Ionuț Popa de a efectua pregătirea la Iași este bună. „Chiar dacă adversarele noastre au plecat în Antalya, nu cred că este o problemă. S-ar putea ca la data începerii returului să fie condiții precum cele existente acum în țară, astfel că nu văd o problemă în faptul că noi ne pregătim pe ger și pe zăpadă”, a mai spus oficialul ieșean.

Popa așteaptă un stoper francez

Antrenorul Ionuț Popa așteaptă în perioada următoare la echipă un stoper francez care a mai jucat în liga a doua din România, la divizionara secundă Unirea Alba Iulia.

Yamoudou Camara va împlini 25 de ani în luna august și a mai jucat în cariera lui la AS Nancy (2007-2008), AS Nancy B (2008-2010, perioada în care a bifat 63 de jocuri), iar în anul 2010 a evoluat la FK Ekranas. În iulie 2008, Kamara a fost aproape de un transfer în Premier League, la FC Birmingham, dar, până la urmă, a rămas în Franța, la echipa secundă a celor de la Nancy.

În vizor mai este și Adrian Gheorghiu, de la FC Vaslui, care ar putea evolua la Iași sub formă de împrumut până în vară, în cazul în care conducerile celor două cluburi se vor înțelege.

Până acum, Iașiul i-a legitimat pe Ciprian Milea și pe sârbii Petrovic și Braikovic, o noutate fiind și readucerea lui Crețu, care a fost împrumuitat la Hunedoara.

articol scris de Narcis Pohoață

30 Jan. 2012, 10:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă