„Mi-l doresc enorm pe Daniel Niculae, îi curge sânge vișiniu! Acum mingea e la el”

Marius ANGHEL 19 Dec. 2013, 12:44 Liga 2

Tehnicianul rapidist Viorel Moldovan a declarat, miercuri seară, că obiectivul său este revenirea în prima ligă cu Rapid, subliniind că deja se gândește la transferuri pentru o echipă competitivă și precizând că a găsit resursele pentru aducerea lui Daniel Niculae.

„Fotbaliștii sunt artizanii, ei joacă, eu doar îi antrenez, dar trebuie să aibă grijă ce și cum mănâncă, să nu se îngrașe, pentru că trebuie să ne pregătim pentru retur. Mă bucur că lucrez cu această echipă, sper să ne întoarcem pe prima scenă, pentru că acolo e locul Rapidului. Obiectivul meu pentru anul viitor este să ne întoarcem în prima ligă. Trebuie să ne facem însă o echipă competitivă, să ne întărim, deja mă gândesc la transferuri”, a declarat Moldovan.

Moldovan a mai spus că nu știe dacă Alexandru Ioniță va rămâne la Rapid în continuare, dar și-ar dori ca acesta să ajute echipa la promovare: „Mi-l doresc foarte mult pe Daniel Niculae, eu am găsit aproape în întregime resursele pentru a-l putea aduce la Rapid, care nu sunt deloc exagerate. Nu știu dacă Ioniță va rămâne în continuare la noi, pentru că nu cunosc înțelegerea cu Astra, dar mi-aș dori să rămână să ne ajute la promovare. Dacă a fost vândut cu 700.000 de euro și 50 la sută dintr-un viitor transfer cred că este o afacere interesantă pentru Rapid. Mi-l doresc enorm pe Daniel Niculae, pentru că am nevoie de un vârf de atac sau poate doi. Nu știu dacă ni-l poate lua Astra, ei sunt o echipă cu bani, cu potențial, eu mizez însă pe rapidismul lui. Lui Daniel Niculae îi curge sânge vișiniu, a fost crescut în Giulești. Chiar dacă nu a mai jucat demult, mai are goluri de dat, dar acum mingea e la el. Aștept un semn. Cred că vom găsi bani și pentru cantonament, vom pleca în Antalya, într-un stagiu mai lung, împărțit în două”, a menționat Moldovan.

Viorel Moldovan a fost premiat, miercuri seară, în cadrul galei Ilfov Sport, desfășurată la București și la care au participat mai multe personalități ale sportului românesc.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 19 Dec. 2013, 12:44 Liga 2
Pe aceeași temă