Metaloglobus, șanse aproape nule să-l mai țină pe Ovidiu Herea. Gabriel Manu e convins că atacantul de 36 de ani se va transfera în Liga 1: ”Sunt sigur că va merge acolo”

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2021, 17:20 Liga 2
Metaloglobus, șanse aproape nule să-l mai țină pe Ovidiu Herea. Gabriel Manu e convins că atacantul de 36 de ani se va transfera în Liga 1: ”Sunt sigur că va merge acolo”

Ovidiu Herea (36 de ani) este unul dintre cei mai buni jucători ai acestui sezon de Liga 2. Atacantul lui Metaloglobus a tras din greu în sezonul regular și a fost aproape, alături de colegii săi, să ducă echipa în play-off-ul campionatului.

Gabriel Manu, antrenorul Metaloglobusului, a recunoscut că șansele ca Ovidiu Herea să continue și din vară la formația pe care o pregătește sunt aproape nule și știe ce va alege veteranul. Este convins că, ținând cont de nivelul ridicat pe care îl arată și la această vârstă, va putea să facă față foarte bine în Liga 1.

Gabriel Manu: ”Sunt convins că va merge în Liga 1 din vară 

O posibilă destinație ar putea fi Rapid, dar este nevoie ca giuleștenii să termine pe primele două locuri play-off-ul sau să joace barajul și să îl câștige. Manu a aflat de la Ovidiu Herea că își dorește să se retragă de la Rapid. Dacă giuleștenii nu vor promova, sunt șanse mari ca jucătorul să aleagă alt club din prima divizie.

Ovidiu Herea poate juca cu siguranţă şi în Liga 1. Lui nu-i poate contesta nimeni calităţile, e o valoare incontestabilă, dar are în spate o echipă, un sistem, care l-au pus în valoare.

Sunt convins că Ovidiu a avut oferte din Liga 1 şi că va merge în Liga 1 din vară. Nu ştiu dacă va mai rămâne la noi. Ovidiu are calitate şi poate juca la orice echipă din Liga 1. Eu am înţeles că vrea să meargă la Rapid şi să se retragă de acolo. Mai ales dacă promovează. Dacă nu promovează atunci poate fi o problemă atunci poate va fi puţin mai dificil, dar cred că pentru Ovidiu nu e o problemă să mai joace un an în Liga 2”, a declarat Gabriel Manu pentru Look Sport.

Ovidiu Herea are statistici foarte bune până acum, în acest sezon de Liga 2. A marcat de 11 ori în 19 meciuri. Tot atâtea goluri a înscris și în stagiunea trecută, dar în 22 de partide.

Metaloglobus începe play-out-ul cu Farul, pe teren propriu 

Are ocazia să își mai treacă reușite în dreptul său, pentru că din play-out-ul Ligii 2 s-a dus doar o etapă, dar în care Metaloglobus nu a jucat. În prima rundă, conform tragerii la sorți pentru Grupa A, bucureștenii au fost desemnați să stea.

Metaloglobus e pe locul 3 în grupa de retrogradare, cu 30 de puncte, la două de locul 2, Universitatea Cluj, și la trei de liderul Farul. În etapa a 2-a, Metaloglobus va evolua chiar împotriva constănțenilor, pe teren propriu. Confruntarea e programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto și Răzvan Păsărica/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-trei-mutari-din-era-daniel-niculae-la-rapid-vrea-sa-aduca-trei-fosti-giulesteni-in-pozitii-importante-pentru-a-revolutiona-clubul-exclusiv-19178104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-modest-in-play-out-dar-cu-planuri-marete-pentru-anul-urmator-viitorul-pandurii-si-a-facut-lista-de-transferuri-si-pare-impacata-ca-va-pierde-jucatorii-importanti-cristian-luput-categoric-19178112

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-excelenta-pentru-cluburi-testele-rapide-covid-19-vor-putea-fi-folosite-in-competitiile-interne-mts-facem-activitatea-sportiva-mai-accesibila-inclusiv-pentru-amatori-si-usuram-presi-19177971

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2021, 17:20 Liga 2
Pe aceeași temă