Metaloglobus s-a întărit cu un atacant la care renunțase la începutul campionatului. Alexandru Potecea s-a întors după perioada petrecută în Liga 3

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 15 Jan. 2021, 15:17 Liga 2
Metaloglobus s-a întărit cu un atacant la care renunțase la începutul campionatului. Alexandru Potecea s-a întors după perioada petrecută în Liga 3

Metaloglobus a anunțat un prim nou jucător care de la începutul acestui an va face parte din lotul antrenorului Gabriel Manu. Bucureștenii au apelat la un atacant pe care l-au mai avut și anii trecuți. Este vorba de Alexandru Potecea (29 de ani), care în prima parte a campionatului a evoluat în Liga 3, la CS Tunari.

Alexandru Potecea a fost legitimat la Dinamo și Rapid 

Alexandru Potecea a jucat la Metaloglobus în perioada 2016-2020, în vară, când a fost legitimat de CS Tunari. Randamentul dat de atacant în Seria 4 din Liga 3 au convins stafful bucureștenilor să îl retransfere. Anterior, vârful a mai fost legitimat la echipele Rapid, Dinamo, Academica Clinceni și Unirea Tărlungeni.

Bine ai venit inapoi in Familia Metaloglobus Alex Potecea. Mult Succes!”, este anunțul de pe Metaloglobus București, cu privire la aducerea atacantului.

Metaloglobus a reluat pregătirile pe 8 ianuarie 

Metaloglobus a terminat meciurile din 2020, din Liga 2, chiar înaintea ultimei etape programate. A fost, potrivit tragerii la sorți efectuate la începutul campionatului, desemnată să stea în respectiva rundă, a 15-a, dar apoi nu a intrat imediat în vacanță. Antrenorul Gabriel Manu i-a mai ținut o săptămână pe jucători la antrenamente și chiar a organizat un meci amical.

Reluarea pregătirilor a avut loc în primele zile din luna ianuarie, pe 8, conform informațiilor publicate de club la finalul anului trecut. În 2021, Metaloglobus nu a făcut vreo precizare cu privire la perioada de pregătire.

Metaloglobus începe 2021, în Liga 2, cu meci în deplasare, contra Petrolului 

Metaloglobus se situează, momentan, pe locul 6 în Liga 2, cu 22 de puncte în 14 meciuri jucate în 15 etape. În ultimele cinci partide din campionat a strâns însă numai trei puncte, înregistrând patru înfrângeri și o singură victorie, 2-0 cu Fotbal Comuna Recea, echipa picând de pe primele locuri pe poziția actuală și ar putea ajunge și mai jos, în funcție de rezultatele din ultimele trei partide rămase de disputat în 2020.

În prima etapă din 2021, a 16-a, Metaloglobus are meci pe teren advers, cu Petrolul, echipă care a eliminat-o din Cupa României, în turul 4.

Foto: Metaloglobus București

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 15 Jan. 2021, 15:17 Liga 2
Pe aceeași temă