Metaloglobus și-a trimis jucătorii în vacanță. Mesajul lui Gabriel Manu după un final de an cu multe înfrângeri și când sună adunarea pentru reluarea pregătirilor

Andrei PASCU 07 Dec. 2020, 16:40 Liga 2

Metaloglobus a terminat meciurile din acest an din Liga 2 chiar înaintea ultimei etape programate în 2020. A fost, potrivit tragerii la sorți efectuate la începutul campionatului, desemnată să stea în respectiva rundă, a 15-a, dar nu a intrat imediat în vacanță. Antrenorul Gabriel Manu i-a mai ținut o săptămână pe jucători la antrenamente și chiar a organizat un meci amical.

Metaloglobus a evoluat împotriva echipei FCSB 2, din Liga 3. A câștigat cu 3-0, iar la câteva zile distanță jucătorii au intrat în pauza de iarnă.

Gabriel Manu: ”Felicit echipa și stafful tehnic pentru performanța de până acum” 

Bucureștenii au început bine campionatul, cu rezultate pozitive, dar nu au terminat anul prea bine. În ultimele etape din Liga 2, au înregitrat mai multe scoruri negative.

Cu toate acestea, antrenorul Gabriel Manu a fost mulțumit per total de evoluția echipei. Reluarea pregătirilor a programat-o pentru primele zile din luna ianuarie, pe 8.

”Felicit echipa și stafful tehnic pentru performanța de până acum, suntem pe o poziție foarte bună în clasament și ne-am propus să rămânem sus până la sfârșitul campionatului! Am avut foarte multe reușite, dar avem și foarte multe de lucrat!
Mulțumesc familiei Kassas (n.r. – finanțatorul clubului) pentru încredere, împreună putem construi o echipă care să ne dea motive de sărbătoare.
Și, dacă tot vorbim de sărbătoare, aș vrea să vă urez dumneavoastră, celor de acasă, sărbători liniștite și fericite!
Să ne revedem cu bine la anul, poate cu spectatori în tribune, ne e dor de energia voastră.
Î
ntre timp, nu uitați de APĂRARE!
Apărați-vă familia și prietenii de viruși și orice alte neplăceri”, a transmis Gabriel Manu, citat de Metaloglobus București.

Metaloglobus începe 2021 cu meci în deplasare, contra Petrolului 

Metaloglobus se situează, momentan, pe locul 6 în Liga 2, cu 22 de puncte în 14 meciuri jucate în 15 etape. În ultimele cinci partide din campionat a strâns însă numai trei puncte, înregistrând patru înfrângeri și o singură victorie, 2-0 cu Fotbal Comuna Recea, echipa picând de pe primele locuri pe poziția actuală și ar putea ajunge și mai jos, în funcție de rezultatele din ultimele trei partide rămase de disputat în 2020.

În prima etapă din 2021, a 16-a, Metaloglobus are meci pe teren advers, cu Petrolul, echipă care a eliminat-o din Cupa României, în turul 4.

Foto: Metaloglobus București 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-continua-la-pandurii-dar-nu-mai-vrea-sa-piarda-lotul-de-jucatori-si-in-pauza-de-iarna-e-o-echipa-de-viitor-cu-jucatori-tineri-si-potential-imens-19161747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conflictul-aprins-dintre-u-cluj-si-farul-l-a-facut-pe-ciprian-marica-sa-dea-un-pas-in-spate-finantatorul-constantenilor-a-surprins-as-vrea-chiar-sa-rejoc-meciul-nu-ma-int-19161762

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-intrat-in-vacanta-dupa-meciul-de-la-slobozia-viorel-moldovan-a-stabilit-cand-reia-pregatirea-pentru-etapele-capitale-din-liga-2-din-2021-prima-partida-oficiala-in-8-imile-cupei-romanie-19161756

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Dec. 2020, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă