Metaloglobus, la 45 de minute să o comită cu Dacia Unirea Brăila. Marius Burcă s-a gândit la ce era mai rău: ”Dacă făceam o prostie, ne arăta lumea cu degetul”

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2022, 16:48 Liga 2
Metaloglobus, la 45 de minute să o comită cu Dacia Unirea Brăila. Marius Burcă s-a gândit la ce era mai rău: ”Dacă făceam o prostie, ne arăta lumea cu degetul”

Metaloglobus a avut un început cu emoții la Brăila, în partida cu Dacia Unirea, din prima rundă a play-out-ului. A fost condusă încă din minutul 2, dar apoi a revenit și a reușit să se impună la o diferență considerabilă, scor 4-1. Asta deși nici la pauză lucrurile nu erau clare, rezultatul fiind egal, 1-1.

Metaloglobus, la 45 de minute să o comită cu Dacia Unirea Brăila

Valentin Robu a făcut, în mod surprinzător, 1-0 pentru Dacia Unirea Brăila în minutul 2, iar în minutul 8 Leonard Boiangiu a restabilit egalitatea. După pauză, Metaloglobus a apăsat pedala și a mai punctat de alte trei ori, prin trei fotbaliști diferiți, Claudiu Negoescu, Alexandru Potecea și Claudiu Herea, în minutele 62, 71 și 85.

  • Primul 11 al Metaloglobusului în partida cu Dacia Unirea Brăila: Gavrilaș – I. Sîrbu, Andr. Răuță, Cazan, Andr. Sava, Liv. Mihai, Boiangiu, Sin, Negoescu, Cl. Herea (cpt.), Andr. Florescu. Rezerve: Nedelcovici – Potecea, Al. Enache, Grosu, Șt. Coman, Pandele, Covalciuc, Pancisin, Ad. Sîrbu.

La finalul partidei de la Brăila, președintele Metaloglobusului, Marius Burcă, a declarat că avea presimțiri că duelul nu va fi unul deloc ușor, din perspectiva absențelor din echipa sa, dar și din pricina faptului că terenul a fost unul greu, ca de fiecare dată.

Marius Burcă: ”Îmi era teamă să nu ne arate lumea cu degetul. Le-am mulțumit băieților”

Conducătorul bucureștenilor a recunoscut că le-a mulțumit jucătorilor la final, că au tras și au reușit să confirme calculele hârtiei.

Mi-a fost frică toată săptămâna chiar de lucrurile acestea. În momentul în care câștigi e ceva normal, nimeni nu spune nimic. Dacă făceam un egal sau altă prostie, cum am mai făcut, iar ne arăta toată lumea cu degetul și spunea că am făcut ceva necurat.

Pe lângă terenul execrabil, dar îmi cer scuze pentru că sunt niște oameni extraordinari la Brăila, asta e suprafața, trebuie să spunem adevărul. Este sub orice critică, este frig, foarte frig, înghețai. Am plecat și de la scorul de 0-1, pentru că în minutul 2 au deschis scorul.

Ovidiu Herea nu a fost, Lung și Caramalău nu au fost. De aceea spun că meciul nu a fost ușor. Din păcate, existau ingredientele unui pas greșit. Îmi era teamă să nu ne arate lumea cu degetul și le-am mulțumit băieților. Slavă Domnului că s-a terminat așa!”, a declarat Marius Burcă la Metropola TV.

Marius Burcă: ”Sper să facem o surpriză anul care vine, să fim în primele șase”

Președintele formației din Pantelimon a vorbit, în linii mari, și despre strategia echipei din vară, când se va încerca, din nou, accederea în play-off-ul de promovare al Ligii a 2-a:

Este o întrebare pentru patron, nu pentru mine. Dacă se vor aloca mai mulți bani, poate vom face o echipă mai puternică. Dar, Metaloglobus este o echipă puternică la momentul acesta, la ce avem. Sută la sută îmi doresc să fim acolo, în primele șase, asta am vrut și la începutul sezonului acesta.

Dumnezeu le așează, dar suntem în al treilea an în care suntem sus dar ne lipsește ceva, acel ceva ce lipsește Metaloglobusului să fie în primele șase. Sper să facem o surpriză anul care vine, să fim în primele șase”.

Metaloglobus, locul 2 în Grupa A a play-out-ului

Metaloglobus se află pe locul 2 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 31 de puncte, cu cinci peste locul 3, Poli Iași. În runda a 3-a, pentru că bucureștenii nu vor evolua în runda a 2-a, vor întâlni Poli Iași, pe teren propriu.

În sezonul regular, la Iași, Metaloglobus s-a impus cu scorul de 1-0. Partida a avut loc în luna octombrie, în etapa cu numărul 9.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2022, 16:48 Liga 2
Pe aceeași temă