Metaloglobus a plecat cu toate punctele de la Slobozia, deși a avut mari probleme de lot din cauza coronavirusului. Reacția lui Gabriel Manu, după succesul adus de Ovidiu Herea în minutul 90+3

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 20 Mar. 2021, 17:09 Liga 2

Metaloglobus a avut probleme serioase cu cazurile de COVID-19 înaintea meciului cu Unirea Slobozia, din etapa a 20-a din Liga 2.

Antrenorul Gabriel Manu a avut pe foaia de joc doar 15 jucători, iar pe banca de rezerve s-au aflat doar patru fotbaliști, dintre care un portar. Cu toate acestea, bucureștenii au câștigat cu 1-0 în deplasarea unde runda trecută pierdea Rapid.

Gabriel Manu, după victoria de la Slobozia: ”A fost un meci disputat, am întâlnit o echipă foarte bine organizată

Ovidiu Herea a salvat situația în minutul 90+3, când a transformat o lovitură de pedeapsă.

La final, Gabriel Manu a ținut să îi laude pe fotbaliștii pe care i-a avut la dispoziție, pentru că au reușit să aducă trei puncte importante, în contextul ultimelor etape ale sezonului regular, care pot trimite Metaloglobus în play-off.

”O victorie muncită, o victorie obținută deși am venit la Slobozia cu 15 jucători. Am avut jucători accidentați, am avut, din păcate, și probleme legate de COVID. Aceasta este situația, însă țin să apreciez evoluția băieților, care au muncit până în ultima clipă și au crezut până în ultima clipă că pot lua cele trei puncte.

A fost un meci disputat, am întâlnit o echipă foarte bine organizată. Mă bucur că am reușit să-mi bat fostul elev. L-am prins jucător pe Adrian Mihalcea, l-am avut jucător la Astra, când eram acolo antrenor secund. Se vede mâna lui la Slobozia și sunt convins că peste foarte puțin timp veți vedea o echipă foarte, foarte bună”, a punctat Gabriel Manu la finalul jocului.

Antrenorul Metaloglobusului: ”Ne gândim la șansa noastră de a urca în Liga 1”

Manu speră în continuare la play-off, dar a declarat că acesta e doar un obiectiv intermediar, pentru că Metaloglobus se vrea în Liga 1 la finalul campionatului. Echipa lui e în plutonul formațiilor care mai păstrează șanse la cele șase poziții atât de dorite.

”Întotdeauna ne-am gândit la play-off și întotdeauna ne gândim la șansa noastră de a intra în play-off și de a urca în Liga 1. Play-off-ul e doar un obiectiv intermediar, pentru a ne bate pentru promovare”, a spus Gabriel Manu, cu privire la play-off și la obiectivul Metaloglobusului.

Metaloglobus a ajuns la 30 de puncte, odată cu victoria de la Slobozia 

Metaloglobus e momentan pe locul 6 în Liga 2, cu 30 de puncte în 18 partide. Distanța față de următoarele cinci echipe de după ea dar și de deasupra ei e foarte mică. Față de poziția a 11-a, Rapid, are un avans de doar trei puncte, dar giuleșteii au și un meci mai puțin.

Față de liderul Ligii 2, Metaloglobus are un minus de două puncte. ASU Poli are 32 de puncte.

În ultima etapă din sezonul regular, Metaloglobus joacă pe teren propriu cu Rapid.

Foto: George Ilinca (Sport Pictures) și Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-a-pus-tunurile-pe-jucatori-dupa-esecul-unirii-slobozia-cu-metaloglobus-mentalitate-tipic-romaneasca-m-am-lovit-de-multe-ori-de-ea-antrenorul-se-teme-de-ce-e-mai-ra-19175291

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-20-penultima-a-sezonului-regular-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-insa-doar-o-echipa-care-intra-la-joc-mai-are-sanse-la-play-off-19175206

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 20 Mar. 2021, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă