Mera are de luat o revanșă în fața Brașovului. „Am o amintire neplăcută cu ei. Au făcut o partidă… frumoasă cu Mediaș”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Mar. 2017, 14:16 Liga 2
Mera are de luat o revanșă în fața Brașovului.**

Meciul FC Brașov – ASU Politehnica, programat luni, de la ora 19:00, pe stadionul Tineretului, încheie etapa a 26-a a Ligii 2. Cu un succes, „stegarii” pot urca pe locul 2, promovabil direct, în timp ce timișorenii ar putea profita de eșecurile celor de la Metalul Reșița, CS Balotești și Academica Clinceni și cu trei puncte ar avansa în clasament.

Experimentatul fundaș al alb-violeților, Ioan Mera (30 de ani), e optimist înaintea meciului de la Brașov și spune că ASU Poli e capabilă de un rezultat pozitiv. Mera are de luat și o revanșă personală în fața Brașovului, reamintind la conferința de presă de dinaintea jocului un episod din urmă cu trei ani, pe când evolua la ACS Poli. „Personal, am o amintire neplăcută cu ei, de acum câțiva ani, când am retrogradat cu ACS, iar Brașovul a făcut o partidă… frumoasă cu Mediaș”, a spus Mera, aluzie la acel Gaz Metan – FC Brașov 1-1, din mai 2014, care a menținut ambele grupări ardelene pe prima scenă și a trimis-o pe cea timișoreană în Liga 2.

„Ne dorim să câștigăm, pentru că de aceea mergem acolo. Terenul va fi bun, astfel că avem șansele noastre să scoatem un rezultat pozitiv. Am văzut că Brașovul a câștigat la UTA, au făcut un meci bun, moralul lor e ridicat și e clar că vor face tot posibilul pentru a câștiga meciul cu noi, mai ales că joacă acasă. În ceea ce ne privește, trebuie să ne facem jocul, iar dacă reușim acest lucru, Brașovul nu va avea un meci ușor. Moralul nostru e bun în continuare. Am pierdut un meci, dar trebuie să mergem mai departe. Trebuie să fim mai încrezători în forțele noastre și să încercăm să spălăm rușinea înfrângerii de acasă, cu Mioveniul, printr-o victorie la Brașov”, a declarat, citat de druckeria.ro, Mera despre meciul de luni.

Fundașul mai spune că ASU Poli încă nu e sigură de salvarea de la retrogradare. „Încă nu am scăpat de emoții, pentru că mai sunt totuși destule meciuri de jucat. Mă așteptam să avem mai multe puncte, de exemplu cu Mioveniul am fi meritat măcar o remiză. Dar nu a fost un început rău, important e că am învins Metalul Reșița în deplasare și am lăsat-o cu mult în urma noastră. Știam însă ce mă așteaptă la echipă, îi cunoșteam bine pe jucătorii de aici, alături de care m-am mai antrenat și anii trecuți. Se poate mai mult, sunt jucători de valoare aici, iar cu puțin mai multă încredere, se pot face rezultate frumoase la Poli”, a spus Mera.

După desfășurarea meciurilor de sâmbătă din etapa a 26-a, FC Brașov a căzut pe locul 4 în clasament, având 45 de puncte, ca UTA, iar ASU Poli e pe locul 14, cu 24 de puncte.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Mar. 2017, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă