Meci de 6 puncte la Bacău! „Trebuie să facem totul pentru a câștiga”

21 Oct. 2011, 12:27 Liga 2
Meci de 6 puncte la Bacău!**

Un loc și două puncte. Asta le desparte pe FCM Bacău și CS Otopeni. Le apropie în schimb miza meciului direct de duminică. Unul de șase puncte, în condițiile în care ambele formații au drept principal obiectiv permanenta în campionatul cadet.

„Într-adevăr, este o partidă foarte importantă și tocmai din acest motiv trebuie să facem totul pentru a o câștiga”, a prefațat antrenorul gazdelor, Gheorghe Poenaru, confruntarea de pe „Municipal”, care va trage cortina peste runda a zecea.

Reveniți pe teren propriu după două deplasări consecutive, „galben-albaștrii” nu pot folosi însă cea mai bună garnitură contra Otopeniului. Fane Apostol și Luncanu sunt suspendați, Apostu accidentat, în timp ce Baciu și Eudean figurează ca incerți. După ce l-a recuperat pe căpitanul Boghian, lovit la genunchi etapa trecută, Poenaru așteapta și alte vești bune din partea medicilor: „Cel târziu sâmbătă vom ști dacă ne putem baza pe Baciu sau Eudean. Eu sper ca ambii să fie apți de joc”.

Otopeniul vine pe „Municipal” după o victorie surprinzătoare contra Iașiului. Și, totodată, cu un nou antrenor în persoana lui Romeo Bunică, instalat la începutul săptămânii, pentru o perioadă de doi ani. Deși au jucători cu experiență precum Ghindeanul, Manea, Iacob (un ex) sau Ghiță, ilfovenii au luat un singur punct în patru deplasări.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Bocăneală (Galați), Ioan Bogdan Dragoș și Mihai Constantin Cantemir (ambii Brașov).

Sursa: Deșteptarea

21 Oct. 2011, 12:27 Liga 2
Pe aceeași temă