Marius Măldărășanu și îngrijorarea care-l apasă înainte de reluarea Ligii a 2-a: ”Mulți fotbaliști nu înțeleg asta”. Antrenorul Hermannstadtului, atent în lupta pentru promovare

Andrei PASCU 09 Jan. 2022, 11:33 Liga 2
Marius Măldărășanu și îngrijorarea care-l apasă înainte de reluarea Ligii a 2-a: ”Mulți fotbaliști nu înțeleg asta”. Antrenorul Hermannstadtului, atent în lupta pentru promovare

FC Hermannstadt este printre principalele favorite la primele locuri în play-off-ul de promovare pentru Liga 1. Sibienii și-au păstrat statutul până acum, dar antrenorul Marius Măldărășanu a recunoscut că planurile pot fi date peste cap chiar de propria echipă.

Antrenorul Hermannstadtului nu are teamă când vine vorba de bătăliile decisive pentru accederea în prima divizie, dar se gândește că, așa cum s-a întâmplat și în prima parte a sezonului, anumiți jucători pot trata superficial adversarii.

Marius Măldărășanu: ”Mulți jucători consideră că la Liga 2 joacă doar numele” 

Chiar dacă sunt echipe puternice pe care FC Hermannstadt le va întâlni în grupa pentru promovare, Marius Măldărășanu nu are teamă de disputele cu ele, ci doar de cum vor arăta jucătorii săi.

Anumiți fotbaliști veniți la Sibiu în vară, cu experiență în Liga 1, tratează Liga 2 cu un minus la capitolul concentrare, după cum a afirmat ”principalul”.

Nu există teamă în sport, dar să spunem că m-ar îngrijora propria noastră echipă. Motivația jucătorilor de la Liga 1, când joacă la Liga 2. Eu le-am tot dat exemplu ce s-a întâmplat cu Petrolul, cu Cluj, care, având echipe foarte bune și antrenori foarte buni, nu au reușit să promoveze. Mulți consideră că la Liga 2 joacă doar numele.

Și noi, pe parcursul anumitor meciuri din sezon, am tratat puțin superficial adversarii. Poate și din cauza asta, pentru că jucătorii au crezut că e suficient numele, că pot face o treabă bună foarte ușor.

Liga 2 e o ligă de bătaie, dar se joacă și fotbal. În anumite meciuri, s-a văzut un ritm bun de joc și o condiție fizică bună. M-ar îngrijora ca noi să nu tratăm meciurile rămase sută la sută ca determinare, a spus Marius Măldărășanu la Metropola TV.

FC Hermannstadt e calificată matematic în play-off 

Pe locul 2 în Liga 2 înainte de startul ultimelor trei runde din sezonul regular, cu 35 de puncte, la șapte lungimi de liderul Petrolul și cu două puncte peste poziția a treia, ”U” Cluj, FC Hermannstadt le va mai întâlni în 2022, în sezonul regular, pe Dunărea Călărași (acasă), ”U” Cluj (acasă) și Poli Timișoara (deplasare).

Foto: Eduard Vînătoru/ Mediafax Foto

 

 

 

Andrei PASCU 09 Jan. 2022, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă