Marius Cătinean s-a întors! Unirea Dej a anunțat revenirea la antrenamente, după șase luni dificile: ”Bine te-am regăsit, căpitane!”

Răzvan STÎNGĂ 05 Oct. 2022, 15:12 Liga 2
Marius Cătinean s-a întors! Unirea Dej a anunțat revenirea la antrenamente, după șase luni dificile: ”Bine te-am regăsit, căpitane!”

Unirea Dej a primit o veste foarte bună în aceste zile, revenirea lui Marius Cătinean (26 de ani) la antrenamente, după accidentarea suferită în luna aprilie a acestui an. A suferit o ruptură de tendon ahilian, iar după o perioadă lungă de recuperare a început antrenamentele.

Marius Cătinean, unul din căpitanii Unirii Dej până la momentul accidentării, a disputat ultima partidă oficială la 19 martie, în sezonul trecut de Liga 2, în play-out, cu Unirea Constanța, scor 2-1 pentru clujeni. În total, în anul fotbalistic precedent a evoluat în 19 partide de campionat.

Marius Cătinean a revenit la antrenamentele echipei Unirea Dej

Deși a revenit la antrenamente, este de așteptat ca Marius Cătinean să intre treptat în echipă, iar Dragoș Militaru să îi ofere mai multe minute odată cu trecerea timpului, când va fi din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic.

Marius Cătinean, născut la 13 septembrie 1996, la Târgu Mureș, a ajuns la Unirea Dej în urmă cu mai bine de patru ani, în iulie 2018, de la FC Hermannstadt.

Marius Cătinean a revenit la antrenamentele echipei noastre!

În luna aprilie, Căti a suferit o accidentare (ruptură de tendon ahilian) care l-a ținut 6 luni departe de dreptunghiul verde.

Bine te-am regăsit, căpitane!”, a scris Unirea Dej pe pagina de Facebook.

Unirea Dej, locul 5 în clasamentul Ligii 2, va evolua cu SC Oțelul în runda a 9-a

Unirea Dej are 15 puncte după opt etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași.

Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța, pentru ca apoi să remizeze cu CS Comunal Șelimbăr, Poli Timișoara și Progresul Spartac. Duelul cu aceasta din urmă s-a disputat în etapa a 8-a și s-a terminat cu scorul de 2-2.

În runda a 9-a, Unirea Dej va evolua sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 13:00, cu liderul campionatului, SC Oțelul. Duelul va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Unirea Dej și Flaviu Buboi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-progresul-spartac-face-memoriu-dupa-jocul-cu-unirea-dej-catalogheaza-arbitrajul-drept-penibil-si-cere-sanctiuni-si-pentru-adversari-brigada-a-fost-luata-cu-as-19247919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-uitat-sa-mai-castige-alt-meci-fara-victorie-pentru-clujeni-cu-progresul-spartac-in-10-oameni-dragos-militaru-in-repriza-secunda-puteam-inchide-jocul-19247709

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-trei-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-dumbravita-si-buftea-steaua-joaca-la-ramnicu-valcea-de-la-ora-1200-19247554

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Oct. 2022, 15:12 Liga 2
Pe aceeași temă