Marinescu ar putea reveni cu Delta Tulcea

10 Apr. 2009, 15:56 Liga 2
Marinescu ar putea reveni cu Delta Tulcea

Laurențiu Marinescu a avut un sezon foarte slab, fiind mai tot timpul accidentat. Talentatul mijlocaș al Petrolului a marcat un singur gol pentru formația ploieșteană și a părut a fi departe de forma care l-a adus în atenția mai multor cluburi din Liga I.

 

Absent în ultimele trei partide disputate de ploieșteni, Marinescu poate apărea printre titulari în meciul cu Delta Tulcea.

 

Interesant de urmărit va fi modul în care antrenorul Sebi Tudor îi va găsi loc în primul unsprezece, mai ales că, fără Marinescu în teren, echipa a “legat" două victorii consecutive cu adversari de calitate: Dunărea Galați și Ceahlăul Piatra Neamț. Pentru a-i face loc lui Marinescu, Tudor ar trebui să renunțe la Paul Cătălin Tincu, cel care a avut un rol important în victoria pe care Petrolul a obținut-o pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț.

 

Pentru Laurențiu Marinescu sezonul 2008-2009 este cel mai slab din carieră, acesta fiind singurul campionat în care Marinescu- din postura de titular- are un singur gol marcat după 23 de etape disputate. Mai mult decât atât, el a ratat și un penalty în meciul pe care Petrolul l-a disputat pe teren propriu cu Concordia Chiajna, în turul campionatului.
 

Sursa: www.ziarulprahova.ro

10 Apr. 2009, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă