Marian Rada pleacă de la Rapid. Merge în Liga 1, în stafful lui Mircea Rednic la Poli Iași. Reacția oficialilor clubului din Copou

Narcis POHOAȚĂ 20 May. 2020, 14:05 Liga 2
Marian Rada pleacă de la Rapid. Merge în Liga 1, în stafful lui Mircea Rednic la Poli Iași. Reacția oficialilor clubului din Copou

Numele lui Marian Rada (60 de ani) se identifică cu Rapid. Fost jucător la echipei din Giulești în anii ’80, fundaș care a mai trecut în cariera sa și pe la Rocar sau U Craiova, a fost la gruparea alb-vișinie antrenor secund, antrenor principal și director tehnic. Acum e pe cale să plece de la echipa din Liga 2 pentru a i se alătura în stafful tehnic lui Mircea Rednic, la Poli Iași.

Marian Rada are șanse mari să devină al doilea antrenor secund al lui Mircea Rednic la echipa din Copou, contractul urmând să fie semnat în aceste zile.

”Mircea Rednic își mai dorește în staff un antrenor, mai ales în această perioadă în care se lucrează pe mai multe grupuri de lucru, iar antrenorii sunt insuficienți pentru a acoperi toate grupele. Suntem în discuții cu Marian Rada și sper să ajungem la un acord cel puțin până la finalul actualului sezon”, a declarat, pentru ProSport, președintele executiv al clubului Poli Iași, Ciprian Paraschiv.

Marian Rada era antrenor la echipa U19 la Rapid după ce Nicolae Grigore l-a urmat pe Adrian Mutu la naționala de tineret, iar Ștefan Grigorie a promovat de la echipa U19 ca ”secund” al lui Daniel Pancu la trupa de sniori, iar acum al lui Dan Alexa.

Din echipa ”Puriului” mai fac parte doi foști dinamoviști, ”secundul” Costel Pană și antrenorul de portari Benone Dohot, și preparatorul fizic Cezar Honceriu.

Poli Iași se află pe locul 5 în play-out-ul Ligii 1, cu 15 puncte, la doar trei puncte peste ultima clasată FC Voluntari, și este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa din Copou e una dintre cele care vor ”înghețarea” play-out-ului pentur a nu mai retrograda nimeni în acest sezon.

Narcis POHOAȚĂ 20 May. 2020, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă