Marian Posteucă: „Nu mai sunt pe placul antrenorului”

26 Nov. 2008, 02:00 Liga 2

Folosit în majoritatea partidelor de Mihai Stoica, antrenorul celor de la FC Snagov, Marian Posteucă a fost exclus din lot înainte de ultima partidă disputată pe teren propriu cu FC Botșani, partidă încheiată cu scorul de 7-3.
Jucătorul este extrem de afectat de neconvocarea la antrenamentele echipei susținând faptul că echipa este făcută de antrenor bazat doar pe interese. În ultima etapă, ilfovenii vor întâlni în deplasare, echipa antrenată de Cristi Popovici, FCM Bacău.

“Nu trebuia să vin la acest club, am făcut cea mai proastă alegere posibilă. Am venit la această echipă datorită celor două personae care m-au ajutat foarte mult și le datorez enorm. Este vorba de domnul primar și medicul echipei, fără aceștia acum nu mai evoluam la acest club, nici macăr un minut deoarece nu am fost pe plac antrenorului încă de la începutul campionatului.”

Anul trecut când a semnat cu cei de la Snagov, Marian a fost adus odată cu fratele său geamăn, Ionel. Aceștia au jucat întreg turul pentru FC Snagov, când echipa evolua în liga treia. Momentan fratele acestuia, Ionel Posteucă joacă pentru echipa de la malul mării CS Ovidiu, fiind împrumutat de la Portul Constanța.

Andi Sârbu

26 Nov. 2008, 02:00 Liga 2
Pe aceeași temă