Marian Constantinescu, o nouă provocare la FC Brașov. Va avea mai multe roluri în cadrul clubului: ”Și ca fotbalist am activat pe mai multe posturi”

Adi MARICA 08 Sep. 2022, 13:16 Liga 2
Marian Constantinescu, o nouă provocare la FC Brașov. Va avea mai multe roluri în cadrul clubului: ”Și ca fotbalist am activat pe mai multe posturi”

Deținător al Licenței UEFA A de antrenor, fostul atacant Marian Constantinescu a rămas în fenomen, mai întâi ca antrenor la echipa U19 a clubului Corona, iar din vara trecută la ”new FC Brașov”, unde a antrenat tot echipa U19.

Apoi fost solicitat de fostul antrenor Ilie Stan să îndeplinească rolul de team-manager la echipa de seniori. Nu pentru mult timp, pentru că, după demiterea lui Stan, ”Costică” a primit alte sarcini în cadrul clubului.

Marian Constantinescu, două noi funcții în cadrul FC Brașov

Acum, Constatinescu se va ocupa de scouting și va fi delegat al echipelor de la Centrul de Copii și Juniori al clubului brașovean.

”Viața, în general, nu știi pe unde te duce sau pe ce cărări vei merge. După retragerea ca fotbalist, eu mi-am dorit să rămân în fotbal. Atunci când m-am lăsat am primit șansa să antrenez grupa de U19 în această structură fotbalistică de la Brașov. Am acceptat cu plăcere, apoi am fost solicitat de către Ilie Stan să urc la echipa de seniori ca team-manager. Atâta timp cât sunt dorit la un club, chiar nu mă interesează funcția pe care eu o ocup. Acum mi s-a oferit șansa să rămân la Centrul de Copii și Juniori ca scouter și delegat al echipelor. Sunt într-o postură nouă, într-un domeniu nou, dar am oameni minunați lângă mine, oameni care se pricep la ceea ce fac. Și ca fotbalist am activat pe mai multe posturi și eu spun că e bine atunci atunci când te lași de fotbal să știi să faci mai multe activități în cadrul clubului. Nu știu de va fi peste 2-3 ani”, a spus Marian Constantinescu.

Fost fotbalist în Liga 1 la FC Brașov, Juventus București, CFR Timișoara, Poli AEK Timișoara, Gloria Bistrița, Jiul Petroșani, Inter Curtea de Argeș, CS Otopeni, Ceahlăul Piatra Neamț și Concordia Chiajna, Marian Constantinescu a strâns în total 208 meciuri în primul eșalon, reușind 27 de goluri și 19 assisturi.

Bogdan Roșu, fost la FC Brașov, a semnat cu Olimpic Cetate Râșnov

Altfel, Bogdan Roșu (24 de ani), atacant care s-a despărțit în această vară de FC Brașov, deși s-a pregătit o bună perioadă sub comanda lui Dan Alexa, a ales să meargă la Olimpic Cetate Râșnov în Liga 3, cu toate că de serviciile sale s-au interesat, printre altele, și Poli Timișoara, AFC Odorheiu Secuiesc și SR Brașov.

”Bogdan este un atacant foarte bun, eu îl consider un fotbalist de Liga a 2-a. L-am dorit foarte mult, el s-a antrenat cu noi în ultima perioadă și mă bucur că a ales să joace la noi pentru că știam că are oferte mult mai bune din punct de vedere financiar”, a spus Lucian Petre, antrenorul râșnovenilor.

Bogdan Roșu a evoluat în sezonul trecut în șapte meciuri pentru FC Brașov, de fiecare dată intrând din postura de rezervă. A strâns doar 89 de goluri și nu a marcat.

Un alt atacant brașovean, Mihai Ion (24 de ani), ultima dată la Minerul Ocna Dej, de care s-a despărțit după doar o etapă din acest sezon, urmează să semneze cu SR Brașov, echipă cu care se pregătește deja de o perioadă.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tare-in-aparare-slaba-in-atac-fc-brasov-are-un-inceput-de-sezon-mai-slab-decat-cel-trecut-in-care-s-a-salvat-de-la-retrogradare-la-baraj-19244358

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marin-mitran-il-contrazice-pe-dan-alexa-care-anunta-ca-fc-brasov-nu-mai-tinteste-la-play-off-presedintele-e-suparat-si-dezamagit-dupa-esecul-cu-progresul-spartac-19244310

Adi MARICA 08 Sep. 2022, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă